Getty Images

Ședință de urgență la Paris după cearta dintre Tuchel și Mbappe de la victoria cu Montpellier

Ședință de urgență la Paris după cearta dintre Tuchel și Mbappe de la victoria cu Montpellier

03/02/2020 la 12:05Actualizare 03/02/2020 la 12:07

Deși PSG a câștigat cu 5-0 partida cu Montpellier și este la 13 puncte distanță de urmăritoare în clasament, succesul a fost umbrit de cearta dintre antrenorul Thomas Tuchel și starul echipei, Kylian Mbappe.

Relația dintre antrenorul celor de la PSG, Thomas Tuchel, și starul campioanei Franței, Kylian Mbappe, a revenit în prim-plan după ultima partidă din Ligue 1. Pentru a treia oară în actualul sezon, cei doi s-au contrat pe margine după ce Mbappe a fost înlocuit.

Ședință de urgență la PSG

În urma acestui moment, cei de la PSG au decis să intervină rapid pentru a calma spiritele. Conform Le Parisien, duminică a avut loc o ședință cu Kylian Mbappe, Thomas Tuchel și directorul sportiv al parizienilor, Leonardo.

În ciuda acestei ședințe, jurnaliștii francezi scriu că relația dintre Tuchel și Mbappe nu mai poate fi reparată, ceea ce complică situația cu atât mai mult cu cât urmează o dublă extrem de importantă în UEFA Champions League, împotriva celor de la Borussia Dortmund.

Cei de la Le Parisien mai scriu că nemulțumirea lui Mbappe vine din faptul că nu se simte tratat corect de Tuchel, fiind adesea primul jucător înlocuit. Mbappe consideră că mesajele din partea clubului care îi transmit că este cel mai important jucător al echipei sunt contrazise de comportamentul lui Thomas Tuchel.

Situația este monitorizată atent de cei de la Real Madrid, scriu și spaniolii, Mbappe rămânând marele vis al lui Florentino Perez.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.