Relația dintre antrenorul celor de la PSG, Thomas Tuchel, și starul campioanei Franței, Kylian Mbappe, a revenit în prim-plan după ultima partidă din Ligue 1. Pentru a treia oară în actualul sezon, cei doi s-au contrat pe margine după ce Mbappe a fost înlocuit.
Era minutul 68 când Thomas Tuchel a decis să-l trimită pe teren pe Mauro Icardi în locul lui Mbappe. Tânărul atacant francez marcase cu 10 minute mai devreme pentru 4-0, însă a fost extrem de nemulțumit de faptul că a fost schimbat. A vrut să treacă pe lângă antrenor fără să-l bage în seamă, însă Tuchel l-a oprit pentru a-i explica. Au urmat secunde în care cei doi au avut un schimb de replici. Mbappe nu s-a calmat, fiind vizibil deranjat de situație. Di Maria a vorbit la rândul său despre acest moment.

Ședință de urgență la PSG

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards, LIVE VIDEO! Un nou duel Messi - Lewandowski
ACUM 7 ORE
În urma acestui moment, cei de la PSG au decis să intervină rapid pentru a calma spiritele. Conform Le Parisien, duminică a avut loc o ședință cu Kylian Mbappe, Thomas Tuchel și directorul sportiv al parizienilor, Leonardo.
În ciuda acestei ședințe, jurnaliștii francezi scriu că relația dintre Tuchel și Mbappe nu mai poate fi reparată, ceea ce complică situația cu atât mai mult cu cât urmează o dublă extrem de importantă în UEFA Champions League, împotriva celor de la Borussia Dortmund.
Cei de la Le Parisien mai scriu că nemulțumirea lui Mbappe vine din faptul că nu se simte tratat corect de Tuchel, fiind adesea primul jucător înlocuit. Mbappe consideră că mesajele din partea clubului care îi transmit că este cel mai important jucător al echipei sunt contrazise de comportamentul lui Thomas Tuchel.
Situația este monitorizată atent de cei de la Real Madrid, scriu și spaniolii, Mbappe rămânând marele vis al lui Florentino Perez.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49