Articol scris de Răzvan Circeag
Sergio Ramos a părăsit surprinzător formația Real Madrid, la 35 de ani, după mai bine de 16 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. Plecarea a marcat practic sfârșitul unei ere, iar acum întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor fotbalului este care va fi destinația superstarului spaniol.

PSG, aproape de semnătura lui Sergio Ramos

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Deși viitorul fundașului este încă incert - s-a vorbit despre varianta Premier League, unde United și City îl doresc -, radioul spaniol Cadena Cope a anunțat că acesta este cel mai aproape de o mutare la PSG. Potrivit sursei menționate, Ramos și-ar fi anunțat deja o parte dintre foștii coechipieri, cu care a avut o relație mai apropiată, că viitorul lui se află pe Parc des Princes.
Cu un astfel de transfer, parizienii vor să se apropie de îndeplinirea obiectivului principal: cucerirea primului trofeu Champions League. Mai ales că a fost semnată și prelungirea contractului lui Neymar.
Fundașul legendar spaniol a câștigat nu mai puțin de 22 de trofee în tricoul lui Real Madrid, echipa de la care și-a luat la revedere în lacrimi în urmă cu aproape o săptămână: 5 La Liga, 4 Champions League, 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Spaniei, 3 Supercupe ale Europei, 2 Copa del Rey.
De notat că, pe lângă Sergio Ramos, presa din Spania și Franța a vorbit în ultima perioadă și de interesul lui PSG pentru Varane. Francezul își termină contractul cu Real vara viitoare și a refuzat mai multe oferte de prelungire primite de la Florentino Perez. Conform Marca, ar exista un acord de principiu între jucător și PSG, astfel încât campionul mondial să ajungă în capitala Franței în stagiunea 2022-2023, din postura de jucător liber de contract. Ca atare, PSG se va baza pentru sezonul viitor pe Ramos, pentru ca ulterior să aibă și varianta fostului coleg al ibericului de la Real, Varane.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33