Primul care a anunțat că va pleca de la campioana Franței a fost Thiago Silva. Căpitanul formației lui Thomas Tuchel s-a despărțit de PSG după 8 ani și va ajunge, cel mai probabil, în Premier League.
În urmă cu puțin timp, Sergio Rico i-a călcat pe urme fundașului brazilian și și-a luat rămas bun de la coechipieri și fani. Portarul spaniol, cotat la 8 milioane de euro de transfermarkt.com, se afla sub formă de împrumut de la Sevilla. În contractul său a fost stabilită o opțiune de cumpărare definitivă pe care PSG putea s-o activeze.
În cele din urmă, șeicii lui PSG au decis să nu-l păstreze pe Sergio Rico, rezerva lui Keylor Navas din ultimul sezon.
Ligue 1
Messi, răspuns răspicat când a fost întrebat de diferențele dintre MSN și tridentul de vis de la PSG
09/10/2021 LA 15:23

Sergio Rico a plecat de la PSG, după finala UEFA Champions League cu Bayern Munchen

Goalkeeper-ul iberic a bifat numai 10 apariții la formația pariziană, dintre care două au avut loc chiar în această lună. Rico l-a înlocuit pe Navas în sferturile UEFA Champions League, pe finalul meciului cu Atalanta (scor 2-1), după ce portarul din Costa Rica s-a accidentat.
Navas nu s-a refăcut până la duelul cu RB Leipzig (scor 3-0) din semifinale, motiv pentru care Thomas Tuchel a contat pe Sergio Rico din primul minut. De notat este că spaniolul n-a încasat vreun gol în cele două partide.
"Anul trecut, pe 1 septembrie, am ajuns la PSG și nu mi-am imaginat că o să găsesc o adevărată familie aici. O familie formată din coechipieri și prieteni care au luptat până la final ca să scrie istorie la acest club. N-am reușit să aducem trofeul UEFA Champions League la Paris, dar sunt sigur că băieții vor lupta din greu și anul viitor, ca să ajungă în finală. A fost o onoare să împart poarta cu Keylor Navas și să împărtășesc o mulțime de momente frumoase alături de restul jucătorilor, staff-ul tehnic și suporterii minunați.", a scris Sergio Rico, pe contul de Twitter.
Crescut de Sevilla, Sergio Rico a mai fost împrumutat de-a lungul timpului la Fulham (2018/2019), înainte să ajungă la PSG, vara trecută.
Ligue 1
"Kylian, nici măcar Messi nu te poate convinge să rămâi la PSG?". Răspunsul lui Mbappe
05/10/2021 LA 07:11
Ligue 1
Neymar, distrus de un fost jucător de la PSG: "Un ticălos răsfățat"
04/10/2021 LA 04:50