Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suma colosală cerută de PSG pentru transferul lui Mbappe! Anunțul francezilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 17/02/2021 la 18:45 GMT+2

PSG nu se va despărţi de Kylian Mbappe fără să primească cel puţin 200 milioane de euro, anunţă publicația franceză Le Parisien.

Kylian Mbappé, auteur d'un triplé au Camp Nou

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Viitorul starului francez este incert în acest moment. Real Madrid s-a declarat cea mai interesată de serviciile sale, în condiţiile în care se vehiculează dorinţa parizienilor de a-l transfera pe Lionel Messi.
Marţi seară, în turul optimilor UEFA Champions League, Mbappe a făcut un meci de vis, reuşind un hat-trick pe Camp Nou. Această evoluţie i-a atras numai laude, după un sezon de UCL în care marcase doar de două ori.
Kylian Mbappe

SALARIU IMENS PENTRU VEDETA FRANCEZĂ

Noul contract al lui Mbappe, fie la Paris, fie la alt club, va fi de 30 de milioane de euro pe an. Astfel, un transfer realizat în această vară ar însemna un posibil record financiar. Totuşi, ţinând cont de contextul actual, e greu de crezut că vreun club european va reuşi să suporte aceste cheltuieli.
Jurnaliștii Le Parisien anunță că Mbappe nu va pleca de pe Parc des Princes pentru o sumă mai mică de 200 de milioane de euro.
În cazul în care Mbappé va dori să plece, clubul patronat de Al-Khelaifi va forţa aducerea lui Messi. Omul meciului de marţi seară se află momentan într-o perioadă de reflecţie asupra viitorului său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo