Aubameyang a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Arsenal de când a ajuns pe Emirates în 2018, el înscriind 61 de goluri în 97 de meciuri pentru tunari. Însă atacantul nu a semnat încă prelungirea contractului și ar putea pleca la sfârșitul acestui sezon pentru o sumă relativ mică, având în vedere că mai are doar un an de contract iar Arsenal riscă să-l piardă pe gratis în 2021.
Situația sa a atras interesul celor de la PSG, care consideră că îl pot aduce pe gabonezul de 30 de ani pentru o sumă cuprinsă între 40 și 50 de milioane de euro în această vară, conform presei franceze. Pentru PSG, un atacant pare să fie prioritatea în această vară, în condițiile în care negocierile pentru achiziționarea permanentă a lui Mauro Icardi nu vor fi de succes.
Deși argentinianul a marcat 20 de goluri în 31 de meciuri în perioada petrecută sub formă de împrumut de la Inter, surse din presa italiană susțin că Icardi dorește să se întoarcă în Italia. Împrumutul său expiră pe 31 mai astfel că francezii se văd nevoiți să aibă pregătite variante de rezervă.
Ligue 1
Un prinț cambodgian oferă 100 de milioane de € pentru clubul cu cele mai multe titluri în Ligue 1
ACUM 14 ORE
De cealaltă parte, Aubameyang este nemulțumit de situația de la Arsenal. Deși gabonezul a fost cel care a tras echipa după el în ultimele sezoane, fiind cel mai important om al tunarilor, Arsenal nu a reușit să se califice în UEFA Champions League. Astfel, Aubameyang pare din ce în ce mai hotărât să părăsească Londra.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 17 ORE
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
20/09/2021 LA 18:15