Getty Images

Tătărușanu, gafă uriașă în ultimul meci al lui Lyon! Echipa românului a pierdut pe terenul lui Nice

Tătărușanu, gafă uriașă în ultimul meci al lui Lyon! Echipa românului a pierdut pe terenul lui Nice

02/02/2020 la 18:00Actualizare 02/02/2020 la 18:04

Ciprian Tătărușanu a început ca titular în poarta lui Olympique Lyon în meciul de pe terenul lui Nice, pierdut cu 2-1. A fost a doua apariție consecutivă din Ligue 1 în care Rudi Garcia îl trimite în primul "11" pe goalkeeper-ul român.

Partida a început foarte prost pentru Lyon. După 22 de minute, fundașul Marcal a văzut direct cartonașul roșu după ce a comis un fault din poziția de ultim apărător, la marginea careului. Peste 10 minute, Dolberg a reușit să deschidă scorul, la finalul unei faze în care Tătărușanu a gafat grav.

Lees Melou a șutat de la 25 de metri, iar internaționul român a repins slab, în fața porții, de unde Dolberg a reluat în plasă. Ekambi a restabilit egalitatea înainte de pauză, la finalul unei acțiuni splendide inițiate de Aouar. În prelungirile primei reprize, Ounas, de la Nice, a văzut și el cartonașul roșu, după ce l-a lovit intenționat pe Marcelo.

Dolberg a reușit să aducă cele 3 puncte pentru Nice, după ce a făcut "dubla" în minutul 64, la o fază la care Tătărușanu n-a avut reacție.

tatarusanu

Lyon nu mai pierduse un meci oficial de la jumătatea lunii decembrie, când formația lui Tătărușanu pierdea pe teren propriu, scor 0-1, contra lui Rennes. Pentru portarul naționalei României, meciul de astăzi a fost al 6-lea din actualul sezon. Cu Tătărușanu între buturi, Lyon câștigase toate cele 5 dueluri de până acum.

În urma eșecului de astăzi, Lyon a coborât pe locul 6 în Ligue 1, la 8 puncte în spatele podiumului.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.