Ajuns la 33 de ani, Tătăruşanu a ales în vară să meargă la fosta campioană din Franţa, după ce i s-a promis că va apăra. Portarul ajunsese la un acord verbal cu Lyon pe când conducerea voia să-l vândă pe Lopes, titularul de drept. Francezii i-au promis lui "Tătă" că acesta va pleca și că el va rămâne numărul 1 la echipă. Numai că transferul lui Lopes a căzut, iar Sylvinho l-a folosit pe portughez în toate meciurile din campionat şi din Champions League.
Rezultatele au fost slabe pentru Lyon în acest sezon, iar staff-ul tehnic a fost schimbat. Dar nici noul antrenor, Rudi Garcia, nu îi va da vreo şansă românului, chiar dacă Lopes a comis aseară o gafă uriaşă, în Liga Campionilor. În consecinţă, Tătăruşanu vrea să obţină permisiunea de a putea pleca liber în iarnă, neputând să rămână rezervă eternă, chiar dacă este vorba de un club de prim plan din fotbalul francez.
"Se poate ca statutul lui Tătăruşanu să se schimbe odată cu sosirea lui Rudi Garcia în locul lui Sylvinho? Nu! Fostul antrenor al lui OM tocmai l-a făcut pe Lopes căpitan şi nu sunt semnale că românul ar putea apăra", scriu jurnaliştii de la www.butfootballclub.fr, care concluzionează: "O plecare a lui Tătăruşanu în fereastra de transferuri din iarnă e mai mult decât posibilă".
Serie A
Tătărușanu vrea să plece de la Milan?! Anunțul făcut de presa din Italia după revenirea lui Maignan
11/12/2021 LA 07:38

Tătăruşanu, înapoi la Nantes?

O variantă pentru Ciprian Tătăruşanu ar putea fi chiar fostul club, Nantes, care traversează o formă excelentă în Ligue 1, fiind pe locul secund. După plecarea românului, "canarii" nu au transferat alt goalkeeper, împrumutându-l pe Alban Lafont, fost la Fiorentina.
Acesta a avut evoluţii foarte bune, dar dacă Nantes vrea să se lupte pentru un loc de Champions League va avea nevoie de un portar cu experienţă. În ciuda partidelor bune, Lafont are doar 20 de ani şi se poate dovedi prea "crud" pentru confruntările cu mare miză, aşa cum vor fi cele de pe final de sezon.
Serie A
Ciprian Tătărușanu, tras pe linia moartă la Milan! Pioli: "Și-a făcut datoria, dar revine Maignan!"
27/11/2021 LA 16:47
Serie A
Veste proastă pentru Tătărușanu! Italienii au anunțat când revine Maignan în poarta lui AC Milan
22/11/2021 LA 13:52