Thiago Silva va părăsi cel mai probabil PSG în această vară când îi expiră contractul. Totuși, brazilianul care a cucerit șapte campionate cu PSG a fost criticat de un fost coleg, Jerome Rothen.
”Nu a fost niciodată ca Sergio Ramos sau Virgil van Dijk”, a declarat Rothen pentru RMC despre Silva.
”Nu ar fi avut niciodată salariul pe care îl are la Paris altundeva. Este un jucător bun, dar e limitat din punct de vedere mintal. Când plătești un jucător atât de mult, te aștepți să îi transforme și pe cei din jur”, consideră Rothen.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
25/09/2021 LA 10:18
”Eu l-aș mai ține până în august. A spus tot sezonul cât de mult vrea să reînnoiască, chiar și soția lui s-a implicat în discuție. Iar apoi a fost prima persoană care a respins tăierile de salarii din cauza pandemiei de coronavirus”, a adăugat el.

Thiago Silva, urmărit de cinci cluburi din Premier League

Conform surselor 90min.com, cinci cluburi din Anglia sunt interesate de serviciile sale. Este vorba de Arsenal, Everton, Wolves, Newcastle și West Ham. De la Arsenal va pleca în această vară David Luiz, lasând astfel o gaură în centrul apărării care ar putea fi acoperită de brazilianul de 35 de ani.
De asemenea, o mutare la Everton ar putea fi atractivă pentru Silva pentru că acolo s-ar reuni cu Carlo Ancelotti, cel care era antrenorul lui PSG când Thiago a ajuns la club în 2012.
Silva nu a luat încă o decizie privind următoarea sa destinație, deși există interes pentru și din Brazilia sau SUA, precum și cluburi din Japonia, China sau Qatar. Fostul său club, AC Milan, unde a jucat trei ani, s-a arătat și el interesat.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
24/09/2021 LA 09:44
Ligue 1
Un prinț cambodgian oferă 100 de milioane de € pentru clubul cu cele mai multe titluri în Ligue 1
22/09/2021 LA 10:53