Thiago Silva va părăsi cel mai probabil PSG în această vară când îi expiră contractul. Totuși, brazilianul care a cucerit șapte campionate cu PSG a fost criticat de un fost coleg, Jerome Rothen.
”Nu a fost niciodată ca Sergio Ramos sau Virgil van Dijk”, a declarat Rothen pentru RMC despre Silva.
”Nu ar fi avut niciodată salariul pe care îl are la Paris altundeva. Este un jucător bun, dar e limitat din punct de vedere mintal. Când plătești un jucător atât de mult, te aștepți să îi transforme și pe cei din jur”, consideră Rothen.
Ligue 1
Ce lovitură! Conte, trecut la "și alții", PSG aduce antrenorul care să îi garanteze Liga Campionilor
08/05/2022 LA 09:31
”Eu l-aș mai ține până în august. A spus tot sezonul cât de mult vrea să reînnoiască, chiar și soția lui s-a implicat în discuție. Iar apoi a fost prima persoană care a respins tăierile de salarii din cauza pandemiei de coronavirus”, a adăugat el.

Thiago Silva, urmărit de cinci cluburi din Premier League

Conform surselor 90min.com, cinci cluburi din Anglia sunt interesate de serviciile sale. Este vorba de Arsenal, Everton, Wolves, Newcastle și West Ham. De la Arsenal va pleca în această vară David Luiz, lasând astfel o gaură în centrul apărării care ar putea fi acoperită de brazilianul de 35 de ani.
De asemenea, o mutare la Everton ar putea fi atractivă pentru Silva pentru că acolo s-ar reuni cu Carlo Ancelotti, cel care era antrenorul lui PSG când Thiago a ajuns la club în 2012.
Silva nu a luat încă o decizie privind următoarea sa destinație, deși există interes pentru și din Brazilia sau SUA, precum și cluburi din Japonia, China sau Qatar. Fostul său club, AC Milan, unde a jucat trei ani, s-a arătat și el interesat.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
PSG i-a fixat prețul lui Neymar. Cât cere pentru cel mai scump jucător din istorie
28/04/2022 LA 10:31
Ligue 1
Dintre Macron și Le Pen,francezii l-au ales pe...Mbappe. Buletine de vot tipărite cu numele vârfului
27/04/2022 LA 09:06