După opt ani de poveste petrecuți pe Parc des Princes, Thiago Silva nu mai este dorit de șefii lui PSG. Constractul fundașului brazilian expiră în vara acestui an, în luna iunie, iar șefii echipei antrenate de Tuchel nu au de gând să-i ofere brazilianului în vârstă de 35 de ani prelungirea contractului.
Francezii se gândesc de mai mult timp să se despartă de Silva, iar printre principalele motive sunt vârsta brazilianului, dar și salariul uriaș pe care-l încasează annual. Fundașul lui PSG primeste 1.500.000 de euro pe lună (18 milioane de euro pe an). În acest moment, Thiago Silva este cotat la doar 6 milioane de euro, potrivit publicaţiei de specialitate Transfermarkt. El a ajuns la PSG în 2012 și i-a constat pe francezi 42 de milioane de euro.

Silva OUT, Koulibaly IN

Premier League
PSG se chinuie fără Thiago Silva și Cavani, jucători care strălucesc acum în Premier League
11/11/2020 LA 10:11
Șefii de pe Parc des Princes îl văd pe Kalidou Koulibaly drept mare favorit pentru a prelua postul lui Thiago Silva. Chiar dacă vara trecută au încercat de mai multe ori să-l transfere de la Napoli, parizienii s-au lovit de fiecare dată de un refuz. Totuși, italienii iau acum în considerare să-l lase pe senegalez să plece.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 21 ORE
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
IERI LA 15:06