Partida dintre PSG și Lyon a oferit un moment extrem de tensionat în tabăra parizienilor. Messi a fost înlocuit în minutul 76 cu Achraf Hakimi, iar argentinianul s-a arătat foarte supărat de decizia lui Pochettino și a refuzat să dea mâna cu antrenorul său.
Chiar dacă antrenorul parizienilor a încercat să minimizeze importanța momentului, declarând că a doar a încercat să-l protejeze pe starul argentinian, reacțiile au curs în valuri în toată lumea fotbalului cu privire la episodul de pe Parc de Princes.
Thierry Henry a comentat și el gestul starului argentinian de aseară și nu s-a arătat deloc suprins de atitudinea fostului său coleg de la Barcelona. Henry este de părere că Messi a reacționat în acel mod pentru că își dorește foarte mult să reușească la PSG și ar fi vrut să mai rămână pe teren pentru a-și ajuta echipa să învingă (scorul era 1-1 în momentul schimbării lui Messi).
Ligue 1
Pochettino, în mare dificultate! Un titular indiscutabil de la PSG va lipsi o perioadă semnificativă
ACUM 16 ORE
"Nu mă surprinde deloc ce s-a întâmplat. Poate că nu a vrut să iasă de pe teren.Nu putem afla ce și-au zis unul altuia. Dar să nu declanșăm o polemică acum. El dorea să mai joace cu siguranță, voia să înscrie. Dar se va adapta, trebuie să fie liniștit. Chiar și cel mai bun jucător din lume are nevoie de o perioadă de acomodare", a declarat Henry, citat de Daily Mail.
Citește și:

Messi, neobișnuit să fie schimbat

Jurnaliștii spanioli de la El Mundo Deportivo au scos în evidență o statistică interesantă a celor de la Opta, oferind astfel o explicație pentru reacția lui Messi în momentul în care a fost schimbat cu Hakimi. Mai exact, argentinianul nu este pur și simplu obișnuit să fie scos din teren.
La Barcelona, începând cu luna ianuarie 2010, Messi a fost schimbat doar o dată la fiecare 21,8 meciuri. Mai exact, în acești aproape 11 ani petrecuți la Barcelona, începând cu 2010, Messi a fost titular în 370 de meciuri de campionat, dintre care a fost schimbat de doar 17 ori.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
ACUM 20 ORE
Ligue 1
Sergio Ramos trăiește un coșmar fără sfârșit! Ibericul nu va debuta nici în această săptămână la PSG
IERI LA 07:22