Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel e pe făraș de la PSG! Allegri și Pochettino sunt favoriți să-i ia locul

Nicu Savin

Actualizat 18/12/2020 la 17:00 GMT+2

Viitorul lui Thomas Tuchel la PSG este tot mai nesigur. ESPN informează că germanul ar putea fi demis în cazul unui eșec în următoarea partidă din Ligue 1, când parizienii se deplasasează pe terenul lui Lille.

Thomas Tuchel

Credit imagine: SID

PSG este în continuare în cărți pentru îndeplinirea obiectivelor, dar jocul echipei nu a convins în prima parte a acestei stagiuni, iar ca atare, postul lui Thomas Tuchel este în pericol.
În ultimii ani, în această perioadă PSG avea deja un avans considerabil în fruntea ierarhiei din Franța, dar în acest sezon lucrurile sunt departe de asta. Parizienii se află pe locul secund, la un punct în spatele celor de la Lille, și au înregistrat deja 4 înfrângeri, cu una mai mult decât în tot sezonul precedent.
Chiar dacă echipa a ajuns în finala Champions League în stagiunea trecută, iar acum este calificată în optimi, oficialii de pe Parc de Princes iau în calcul demiterea lui Thomas Tuchel. Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar la finalul acestei săptămâni, în cazul unei înfrângeri în confruntarea cu Lille, informează ESPN.
Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri - Champions League 2017/2018 - Getty Images

Pechetttino și Allegri, potențialii înlocuitori ai lui Tuchel la PSG

În cazul unei despărțiri de Tuchel, conducătorii clubului parizian au cel puțin 2 variante de înlocuire. Acestea sunt Mauricio Pochettino și Massimiliano Allegri, doi antrenori cu nume, care nu au angajament în acest moment, dar care au declarat în nenumărate rânduri că vor să se întoarcă pe bancă și așteaptă oferte.
Pochettino are avantajul de a fi jucat la PSG (2001-2003) și cunoaște bine clubul, chiar dacă circumstanțele de atunci erau cu totul altele la formația din capitala Franței.
În schimb, Allegri are o relație excelentă cu Leonardo, directorul sportiv de pe Parc de Princes, ceea ce ar putea cântări serios în alegerea viitorului antrenor.
Thomas Tuchel mai are contract cu parizienii până în vara anului viitor și nu a primit nicio ofertă de prelungire, ceea ce indică faptul că PSG își dorește o schimbare la nivelul băncii tehnice.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
picture

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo