"Ne-am înţeles, am dat mâna în cursul nopţii (duminică spre luni - n. r.) în videoconferinţă, iar luni la 03:00 totul era semnat", a declarat Aulas, precizând că un consiliu de administraţie a validat luni operaţiunea.
Aceasta prevede o cumpărare completă a acţiunilor Pathé şi IDG (respectiv 19,36% şi 19,85% din capital) şi o vânzare treptată a Holnest, holdingul de familie al lui Jean-Michel Aulas, care deţine 27,72% din capital.
Ligue 1
Motivul incredibil pentru care Lacazette nu poate juca în următorul amical al lui Lyon
22/07/2022 LA 09:56
Potrivit acestui acord, Jean-Michel Aulas, care are 73 de ani, îşi va păstra postul "cel puţin trei ani", a precizat preşedintele lui OL. "John a vrut să rămân (...), nu a fost o obligaţie, ci o dorinţă a fanilor" şi a tuturor celor care participă la viaţa clubului, a spus el.
Americanul a ţinut să dea asigurări în timpul conferinţei de presă. "Sunt aici ca resursă", a subliniat Textor de mai multe ori.
"OL a construit un echilibru incredibil între sport şi divertisment", mai ales cu stadionul său Arena, a mai subliniat el.
Gruparea listată la bursă, a menţionat el, "şi-a întins deja aripile peste graniţe, este un brand cunoscut peste tot, este al douăzecilea club din lume, nu văd de ce aş veni eu să schimb totul".
3 miliarde de euro este averea avută de John Textor, care e acționar și la Botafogo, dar și la Crystal Palace. El deține de asemenea pachetul majoritar de acțiuni la clubul belgian de ligă secundă RWD Molenbeek.
Sursa: Agerpres
Premier League
Manchester United i-a mai găsit un înlocuitor lui Cristiano Ronaldo! Ultimul nume de pe listă
14/07/2022 LA 14:09
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39