Fotbal
Ligue 1

Transferul lui Camavinga la Real este în pericol, după ce sezonul din Ligue 1 a fost oprit

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Edouardo Camavinga, Rennes.

Credit imagine: Imago

DeIon Alexandru
01/05/2020 la 06:12 | Actualizat 01/05/2020 la 06:18

Guvernul francez a decis ca sezonul de fotbal din Ligue 1 să fie oprit definitiv, iar acest lucru poate fi decisiv în negocierile dintre Real Madrid și francezi. Rennes are în acest moment un loc în Champions League pentru prima dată în istorie și asta schimbă datele problemei.

Eduardo Camavinga are doar 17 ani, dar a impresionat în acest sezon în tricoul lui Rennes. Mijlocașul francez are admiratori celebri și cu bani. Zinedine Zidane este cel mai insistent dintre ei! Transferul lui Camavinga la Real Madrid s-a complicat după ce Ligue 1 a fost oprit definitiv, iar Rennes ar putea ajunge în Champions League în premieră. Liga franceză și Federația de la Paris așteaptă confirmarea UEFA pentru acest lucru.

Fotbal

7 lucruri despre puștiul de 17 ani, Camavinga, pe care Real Madrid îl vrea neapărat în această vară

05/05/2020 LA 06:02

Eduardo Camavinga (Rennes)

Credit imagine: Getty Images

Acordul

Cotidianul francez L'Equipe scrie că mijlocașul Camavinga și președintele lui Rennes Olivier Letang au ajuns la un acord în februrie în privința rămânerii la echipă dacă aceasta se va califica în Champions League. Impresarul și familia lui Camavinga nu au comentat această știre, dar există multe elemte care conduc către confirmare. Spaniolii au aflat și cât oferă Realul pentru puștiul născut în Angola: 50 de milioane de euro!

Eduardo Camavinga (Rennes)

Credit imagine: Getty Images

A doua variantă

Real Madrid studiază și o altă variantă pentru a nu-l rata pe francezul de 17 ani. O sumă modică, în jur de 5 milioane, pentru dreptul de preemțiune. Adică, Camavinga poate fi transferat doar la Real în vara anului 2021, dacă madrilenii își doresc acest lucru.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Champions League

Criza fotbalului spaniol: fără semifinaliste în Champions League după 13 ani

ACUM 12 ORE
Serie A

Juventus vrea să scape de Ronaldo din cauza salariului. Starul portughez a fost oferit Barcelonei

13/08/2020 LA 07:58
Subiecte asemănătoare
FotbalLigue 1Real MadridRennesMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol