Eduardo Camavinga are doar 17 ani, dar a impresionat în acest sezon în tricoul lui Rennes. Mijlocașul francez are admiratori celebri și cu bani. Zinedine Zidane este cel mai insistent dintre ei! Transferul lui Camavinga la Real Madrid s-a complicat după ce Ligue 1 a fost oprit definitiv, iar Rennes ar putea ajunge în Champions League în premieră. Liga franceză și Federația de la Paris așteaptă confirmarea UEFA pentru acest lucru.

Eduardo Camavinga (Rennes)

Credit imagine: Getty Images

Acordul

Liga
Pedri a câștigat trofeul Golden Boy 2021! Pe cine i-a învins puștiul-minune al Barcelonei
22/11/2021 LA 12:10
Cotidianul francez L'Equipe scrie că mijlocașul Camavinga și președintele lui Rennes Olivier Letang au ajuns la un acord în februrie în privința rămânerii la echipă dacă aceasta se va califica în Champions League. Impresarul și familia lui Camavinga nu au comentat această știre, dar există multe elemte care conduc către confirmare. Spaniolii au aflat și cât oferă Realul pentru puștiul născut în Angola: 50 de milioane de euro!

Eduardo Camavinga (Rennes)

Credit imagine: Getty Images

A doua variantă

Real Madrid studiază și o altă variantă pentru a nu-l rata pe francezul de 17 ani. O sumă modică, în jur de 5 milioane, pentru dreptul de preemțiune. Adică, Camavinga poate fi transferat doar la Real în vara anului 2021, dacă madrilenii își doresc acest lucru.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Isco a refuzat să se mai încălzească, convins că Ancelotti nu îl bagă. Antrenorul a salvat situația
22/11/2021 LA 10:23
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
22/09/2021 LA 05:50