Sezonul în Franța s-a încheiat, Liga Profesionistă din Hexagon neținând cont de directivele UEFA, care voia ca toate marile campionate să se termine pe teren.
Acum, PSG se pregătește de reluarea Champions League, sezonul nefiind încheiat pentru Mbappe&Co. În Franța a apărut ieri o informație potrivit căreia mai mulți jucători ai trupei de pe Parc des Princes ar fi fost depistați pozitiv la COVID-19, lucru confirmat oficial apoi chiar de club.
Trei jucători și un membru al staffului au avut coronavirus, dar în urmă cu peste două luni, în acest moment fiind recuperați total și putând să participe fără probleme la antrenamentele echipei.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 16 ORE
"Aceste persoane au etalat simptome în timpul perioadei de izolare când nu existau contacte între jucători. Aceștia nu mai sunt infectați și pot relua programul normal de antrenamente" a fost mesajul celor de la PSG.

PSG - Dortmund, "sursă" de coronavirus

11 martie 2020. După ce a pierdut cu 2-1 pe terenul lui Dortmund, în turul optimilor Ligii Campionilor, PSG s-a impus cu 2-0 pe Parc des Princes, obținând calificarea.
Din cauza COVID-19, accesul fanilor pe stadion a fost interzis, dar peste 4000 de francezi s-au adunat în apropierea arenei pentru a susține echipa. Le Parisien a vorbit cu fanii prezenți în acea noapte pe străzi, iar aceștia susțin că au avut permisiunea poliției, deși Franța interzise adunările publice de pe 5 martie. "Singurul nostru virus este PSG", au scandat, printre altele, ultrașii. Ulterior, situația a devenit foarte problematică în Paris, deși inițial capitala Franței fusese printre capitalele europene cu cele mai puține cazuri, raportat la mia de locuitori.
"Dacă am fi știut ce se va întâmpla în următoarele săptămâni, am fi rămas acasă", a mărturisit un fan pentru Le Parisien, în timp ce unul dintre liderii Collectif Ultras Paris, Romain Mabille, a recunoscut că mai mulți membrii ai facțiuni din care face parte au fost depistați cu coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
IERI LA 15:06
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
IERI LA 13:37