PSG nu are parte de un debut de campionat promițător. Parizienii au bifat până acum două înfrângeri și o victorie chinuită cu Metz, însă băieții lui Tuchel au primit până acum nu mai puțin de 4 cartonașe roșii, după doar trei partide disputate. Nervii au fost întinși la maxim în meciul dintre PSG și OM. Neymar și Alvaro Gonzalez au fost în centrul unui scandal uriaș.
Acum, la doar câteva zile distanță, a venit și nota de plată pentru campioana Franței. Neymar a fost suspendat două etape (cu posibilitatea de mai primi încă una), după lovitura pe care i-a aplicat-o fundșsului lui Marseille. Aceeași pedeapsă a primit și Leandro Paredes. De asemenea, Liga Profesionista de Fotbal din Franța cercetează și acuzația lui Neymar, care a acuzat că Alvaro Gonzalez a făcut injurii rasiste.
Cea mai mare suspendare a primit-o Layvin Kurzawa, 6 etape, după lovitura cu piciorul pe care i-a dat-o lui Amavi. Jucătorul lui Marseille a primit și el 3 etape, Benedetto scăpând cu cea mai mică suspendare, de doar o etapă. Pe de altă parte, Angel Di Maria a fost chemat în cadrul unui comitet întocmit, asta după ce jucătorul a fost surprins pe camere scuipându-l pe Alvaro Gonzalez.
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în sferturile Cupei Mondiale după 4 goluri în 30 de minute în poarta Coreei de Sud
ACUM 10 ORE

PSG, decimată de COVID-19 și suspendări

PSG a încasat în ultimele două partide patru cartonașe roșii, cât în precedentele 62. În partida din etapa cu numărul doi din Ligue 1, PSG a avut parte de un derby în care nervii au fost întinși la maxim. Olympique s-a impus la limită (1-0), succesul fiind primul împotriva marii rivale după o pauză de 9 ani. Aspectul principal din meci care a uimit toate privirile a fost că partida de pe Parc des Princes a avut cinci eliminați: trei de la gazde, doi de la oaspeți.
Kurzawa şi Paredes (PSG), respectiv Amavi şi Benedetto au fost eliminaţi, în minutul 90+7. Revenit pe teren după ce a fost infectat cu COVID-19 Neymar a încasat și el cartonașul roșu în minutul 90+9, după ce arbitrul central a consultat reluările VAR. Acesta din urmă a arătat alte 12 cartonașe galbene. Ultimul succes al lui OM contra lui PSG data din 27 noiembrie 2011, atunci când a fost 3-0 pe Stade Velodrome. PSG a avut parte fără doar și poate de un debut foarte slab de campionat: două înfrângeri în primele două etape, lucru care nu s-a mai întâmplat din stagiunea 1978-1979.

Premier League, programul etapei a doua

Cupa Mondială FIFA
Veste uriașă pentru fanii Braziliei! Neymar a revenit la antrenamente și ar putea juca în optimi
IERI LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în alertă. Neymar va lipsi și din optimi și pare tot mai departe de revenirea la Mondial
02/12/2022 LA 10:07