Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel pleacă cu buzunarele pline de la PSG! Câți bani va încasa tehnicianul, după ce a fost demis

Nicu Savin

Publicat 24/12/2020 la 16:18 GMT+2

PSG a decis să-i întrerupă contractul lui Thomas Tuchel cu 6 luni mai devreme, dar tehnicianul german nu a renunțat la salariul pe care îl mai avea de încasat, astfel că parizienii se văd obligați să-i plătească acestuia compensații financiare.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Thomas Tuchel a fost demis astăzi de la PSG și, după toate probabilitățile, locul său va fi luat de Mauricio Pochettino. Mișcarea oficialilor de pe Parc de Princes va fi totuși una destul de costisitoare.
Jurnaliștii de la Le Parisien informează că PSG le va plăti lui Tuchel și colaboratorilor săi în jur de 7 milioane de €, contravaloarea salariilor pe care aceștia le aveau de încasat până la finalul contractului, care urma să expire în iunie 2021.

Premier League, următoarea destinație a lui Tuchel?

Tuchel a ajuns în vara lui 2018 la Paris și pe plan intern a câștigat 2 titluri, o Cupă a Franței, o Cupă a Ligii și 2 Supercupe. În sezonul trecut, Tuchel a dus echipa până în finala Champions League, dar se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru conducătorii clubului. În ultima vreme devenise tot mai clar că germanul nu va mai continua banca lui PSG din 2021, dar oficialii parizienilor nu au mai așteptat nici măcar acel moment și au decis acum schimbarea la nivelul băncii tehnice.
Christian Falke, jurnalistul de la Bild care a anunțat în premieră demiterea lui Tuchel de la PSG, a mai făcut un anunț impresionant, în legătură cu viitoarea aventură a lui Tuchel. Potrivit jurnalistului Bild, tehnicianul german este interesat să preia o echipă din Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Și, la prima vedere, Manchester United și Arsenal pot fi considerate principalele două destinații posibile.
Dacă United este pe un trend ascendent și e greu de crezut că "diavolii" vor renunța acum la Solskjaer, Arsenal ar fi o variantă plauzibilă, în cazul în care Artetat ar fi demis. "Tunarii" se află abia pe locul 15 în Premier League, la 4 puncte distanță de zona retrogradării. Arsenal n-a mai câștigat un meci în campionat de 7 etape, iar jocul echipei nu le dă semne de revenire conducătorilor londonezi. Din acest motiv, posibila demitere a lui Arteta este unul dintre subiectele principale din presa engleză, la ora actuală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo