Ajuns marți la Paris, Leo Messi a trecut cu bine de vizita medicală și s-a pozat pentru prima oară în tricoul echipei PSG, chiar pe stadionul Parc des Princes. Superstarul argentinian a semnat ieri un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opțiunea de prelungire pe încă unul.
La peste 10.000 de km distanţă de Franţa, semnarea contractului cu vicecampioana din Ligue 1 de către căpitanul selecţionatei Argentinei Lionel Messi este urmărită cu mare interes și surprindere în rândul populaţiei din Argentina şi de către presa sud-americană, transmite Agerpres.

Argentinienii reacționează la vestea transferului lui Messi la PSG

Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 13 ORE
"Messi şi ziua 10", notează cotidianul sportiv Ole, făcând referire la data de sosire a lui Messi la Paris şi la numărul său de pe tricou la echipa naţională. Corespondenţii de televiziune argentinieni la Paris şi Barcelona au ocupat spaţii ample de emisie, în timp ce pe străzile din Buenos Aires fiecare comentează transferul sextuplului "Balon de Aur".
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
"El a ajuns la capătul unui ciclu la Barcelona şi este bine pentru el că are noi orizonturi. El merită tot ce este mai bun pentru că este cel mai bun jucător din lume", declara Jose Iturria, un lucrător din domeniul sanitar. Ambasadorul argentinian în Franţa, Leonardo Costantino, s-a declarat încântat de faptul că Messi "va deveni marele ambasador al Argentinei la Paris".
"Este o sursă de mândrie. O bucurie imensă pentru toţi şi un mare şoc. Noi avem şansa de a-l avea pe cel mai bun jucător din lume la Paris", a declarat el pentru televiziunea argentiniană, asigurând că a primit "multe apeluri" de la persoane care doreau să-l întâlnească. Federaţia argentiniană de fotbal (AFA), emoţionată de lacrimile lui Messi de la conferinţa de presă de adio de la Barcelona, a dedicat căpitanului echipei naţionale o înregistrare video emoţionantă sub titlul "Arriba campeon" ("Hai campionule").
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
IERI LA 19:37