Julian Draxler a oferit un interviu jurnaliștilor de la Bild, în care a vorbit despre situația sa nu tocmai roz de la PSG, unde a jucat foarte puțin în ultimul sezon. Mijlocașul de 27 de ani a declarat că a luat în calcul o despărțire de parizieni în această vară, iar Leeds United a fost o variantă, dar că în cele din urmă a ales să rămână la PSG și să lupte pentru un loc în echipă.

Chiar dacă PSG a avut un sezon trecut foarte bun, pentru Draxler a fost unul complet ratat. Germanul a bifat numai 11 partide în Ligue 1, iar în Champions League nu a început nicio partidă ca titular, fiind introdus de 5 ori pe finalurile de meci.

Premier League
Prima oferă serioasă primită de Manchester United pentru Pogba. Ar fi transferul verii!
26/04/2020 LA 06:32

"Sezonul trecut nu a mers deloc bine. Nici din punct de vedere sportiv și nici medical. Când m-am recuperat după accidentare, sezonul s-a încheiat din cauza coronavirusului. A fost cu siguranță un sezon de uitat pentru mine.", a declarat Draxler pentru Bild.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/04/14/2806366.jpg

Draxler: "Cred că mai am șanse la PSG"

Internaționalul german a admis că a fost tentat să plece de la PSG, pentru a evolua mai mult, dar din cauza situației create de pandemie a fost dificil să găsească o soluție viabilă, deși a avut o ofertă concretă din Premier League, de la Leeds United.

"Vara asta m-am gândit să încerc altceva. Datorită situației coronavirusului, a fost în cele din urmă dificil să găsesc un club despre care să spun: Da. Totul se potrivește bine, cu siguranță vreau să merga acolo". Nu a fost cazul, așa că am decis să nu mă pripesc și să continui la Paris.", a dăugat Draxler.

Întrebat fiind dacă ar fi dispus să părăsească Parisul pentru a pleca la un alt club care nu îi oferă un salariu atât de mare, germanul a răspuns: "Cu siguranță, prioritatea principală este să semnez un contract cu același salariu, dar perspectiva în ansamblu contează."

Deși a fost aproape să plece din capitala Franței, Draxler crede că va avea șanse mai mari să joace în acest sezon, după conversațiile recente cu managerul său: "Am avut o conversație bună cu Thomas Tuchel. Am simțit atunci că mai am șansa să joc și că cu siguranță nu am fost scos definitiv din planurile sale."

Draxler a impresionat în trecut în Bundesliga, iar PSG i-a plătit lui Wofsburg 40 de milioane de € în schimbul său, în 2017. De atunci, el a bifat 145 de prezențe pentru campionii Franței, marcând 22 de goluri și acordând 32 de pase decisive.

Fotbal
Unai Emery l-a dat de gol pe Mbappe! La ce club uriaș își dorește să joace campionul mondial
20/10/2020 LA 15:17
Ligue 1
Situație incredibilă: PSG are doar 11 jucători apți 100% pentru confruntarea cu Nimes, de azi
16/10/2020 LA 06:36