Julian Draxler a oferit un interviu jurnaliștilor de la Bild, în care a vorbit despre situația sa nu tocmai roz de la PSG, unde a jucat foarte puțin în ultimul sezon. Mijlocașul de 27 de ani a declarat că a luat în calcul o despărțire de parizieni în această vară, iar Leeds United a fost o variantă, dar că în cele din urmă a ales să rămână la PSG și să lupte pentru un loc în echipă.
Chiar dacă PSG a avut un sezon trecut foarte bun, pentru Draxler a fost unul complet ratat. Germanul a bifat numai 11 partide în Ligue 1, iar în Champions League nu a început nicio partidă ca titular, fiind introdus de 5 ori pe finalurile de meci.
"Sezonul trecut nu a mers deloc bine. Nici din punct de vedere sportiv și nici medical. Când m-am recuperat după accidentare, sezonul s-a încheiat din cauza coronavirusului. A fost cu siguranță un sezon de uitat pentru mine.", a declarat Draxler pentru Bild.
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51
https://i.eurosport.com/2020/04/14/2806366.jpg

Draxler: "Cred că mai am șanse la PSG"

Internaționalul german a admis că a fost tentat să plece de la PSG, pentru a evolua mai mult, dar din cauza situației create de pandemie a fost dificil să găsească o soluție viabilă, deși a avut o ofertă concretă din Premier League, de la Leeds United.
"Vara asta m-am gândit să încerc altceva. Datorită situației coronavirusului, a fost în cele din urmă dificil să găsesc un club despre care să spun: Da. Totul se potrivește bine, cu siguranță vreau să merga acolo". Nu a fost cazul, așa că am decis să nu mă pripesc și să continui la Paris.", a dăugat Draxler.
Întrebat fiind dacă ar fi dispus să părăsească Parisul pentru a pleca la un alt club care nu îi oferă un salariu atât de mare, germanul a răspuns: "Cu siguranță, prioritatea principală este să semnez un contract cu același salariu, dar perspectiva în ansamblu contează."
Deși a fost aproape să plece din capitala Franței, Draxler crede că va avea șanse mai mari să joace în acest sezon, după conversațiile recente cu managerul său: "Am avut o conversație bună cu Thomas Tuchel. Am simțit atunci că mai am șansa să joc și că cu siguranță nu am fost scos definitiv din planurile sale."
Draxler a impresionat în trecut în Bundesliga, iar PSG i-a plătit lui Wofsburg 40 de milioane de € în schimbul său, în 2017. De atunci, el a bifat 145 de prezențe pentru campionii Franței, marcând 22 de goluri și acordând 32 de pase decisive.
Ligue 1
PSG, victima propriei bogății! Mai mulți jucători, atacați vehement: "Rușinea nu are limite"
08/06/2022 LA 10:52
Ligue 1
PSG începe curățenia! L'Equipe anunță primii 5 jucători care vor pleca în vară de pe Parc de Princes
26/04/2022 LA 16:48