Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la PSG a recunoscut că a fost aproape să ajungă la Leeds United în această vară

Nicu Savin

Publicat 06/10/2020 la 19:50 GMT+3

Mijlocașul lui Paris Saint Germain, Julian Draxler, a recunoscut că a fost foarte aproape să plece de la Paris în această perioadă de mercato. Germanul a admis că sezonul trecut a fost unul ratat pentru el, dar speră în continuare să își regăsească forma care l-a consacrat.

Julian Draxler a recunoscut că a fost tentat să plece de la PSG

Credit imagine: Getty Images

Julian Draxler a oferit un interviu jurnaliștilor de la Bild, în care a vorbit despre situația sa nu tocmai roz de la PSG, unde a jucat foarte puțin în ultimul sezon. Mijlocașul de 27 de ani a declarat că a luat în calcul o despărțire de parizieni în această vară, iar Leeds United a fost o variantă, dar că în cele din urmă a ales să rămână la PSG și să lupte pentru un loc în echipă.
Chiar dacă PSG a avut un sezon trecut foarte bun, pentru Draxler a fost unul complet ratat. Germanul a bifat numai 11 partide în Ligue 1, iar în Champions League nu a început nicio partidă ca titular, fiind introdus de 5 ori pe finalurile de meci.
"Sezonul trecut nu a mers deloc bine. Nici din punct de vedere sportiv și nici medical. Când m-am recuperat după accidentare, sezonul s-a încheiat din cauza coronavirusului. A fost cu siguranță un sezon de uitat pentru mine.", a declarat Draxler pentru Bild.
Nationalspieler Julian Draxler

Draxler: "Cred că mai am șanse la PSG"

Internaționalul german a admis că a fost tentat să plece de la PSG, pentru a evolua mai mult, dar din cauza situației create de pandemie a fost dificil să găsească o soluție viabilă, deși a avut o ofertă concretă din Premier League, de la Leeds United.
"Vara asta m-am gândit să încerc altceva. Datorită situației coronavirusului, a fost în cele din urmă dificil să găsesc un club despre care să spun: Da. Totul se potrivește bine, cu siguranță vreau să merga acolo". Nu a fost cazul, așa că am decis să nu mă pripesc și să continui la Paris.", a dăugat Draxler.
Întrebat fiind dacă ar fi dispus să părăsească Parisul pentru a pleca la un alt club care nu îi oferă un salariu atât de mare, germanul a răspuns: "Cu siguranță, prioritatea principală este să semnez un contract cu același salariu, dar perspectiva în ansamblu contează."
Deși a fost aproape să plece din capitala Franței, Draxler crede că va avea șanse mai mari să joace în acest sezon, după conversațiile recente cu managerul său: "Am avut o conversație bună cu Thomas Tuchel. Am simțit atunci că mai am șansa să joc și că cu siguranță nu am fost scos definitiv din planurile sale."
Draxler a impresionat în trecut în Bundesliga, iar PSG i-a plătit lui Wofsburg 40 de milioane de € în schimbul său, în 2017. De atunci, el a bifat 145 de prezențe pentru campionii Franței, marcând 22 de goluri și acordând 32 de pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo