După ce în toamnă Donnarumma era nemulțumit de statutul său, a venit rândul ca goalkeeperul din Costa Rica să spună public că vrea să evolueze meci de meci. Cu toate că are o relație excelentă cu tânărul portar italian, fostul goalkeeper al lui Real Madrid e extrem de nemulțumit că nu joacă în fiecare partidă.
În contextul în care Donnarumma are doar 23 de ani, Keylor Navas (35) va fi probabil "sacrificat" de club, urmând a-și găsi o altă echipă, din vară.
"Am o relație bună cu Gigio, dar vreau să joc în fiecare meci. Sunt fericit la Paris, dar situația asta trebuie să se schimbe", a spus Navas pentru Canal+.
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
22/05/2022 LA 08:08
CITEȘTE ȘI:
MACRON A RECUNOSCUT CĂ I-A ZIS LUI MBAPPE SĂ NU MEARGĂ LA REAL. CU CE ECHIPĂ L-A SFĂTUIT SĂ SEMNEZE

Pochettino, despre situația Navas - Donnarumma: "Viitorul va fi altfel"

Și Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a dat de înțeles că în vară echipa se poate despărți de unul dintre portari, sugerând că a fost o eroare de management să existe în lot doi goalkeeperi atât de buni care nu acceptă statutul de rezervă.
"Viitorul va fi cu siguranță altul. Atât Keylor cât și Gigio vor să joace mai mult. În viitor, trebuie să ne folosim de această experiență, trebuie să avem un management mai bun. Nu doar în privința portarilor, al întregului grup", a spus Pochettino, după partida cu Angers, de la mijlocul acestei săptămâni.
Keylor Navas a început ca titular acest sezon și se părea că a câștigat bătălia cu Donnarumma pentru titularizare. Apoi, ușor - ușor, italianul i-a luat fața. Costaricanul a jucat în 18 meciuri, în timp ce fostul goalkeeper al lui Milan a apărat în 15 partide de campionat. Și în Champions League cei doi și-au împărțit minutele, Donnarumma fiind preferată în 5 din cele 8 partide jucate de PSG în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
Ligue 1
Zidane și rolul său decisiv în telenovela Kylian Mbappé!
22/05/2022 LA 05:45
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
21/05/2022 LA 20:53