Legendarul fost fotbalist brazilian Ronaldo Nazario da Lima, care este patronul formației din prima ligă Real Valladolid (deține 51% din acțiunile clubului spaniol), a dezvăluit ce jucător ar transfera dacă ar avea bugetul rivalilor de la Real Madrid. Ronaldo a recunoscut că a rămas surprins de calitățile starului francez al lui PSG, Kylian Mbappe, și că acesta ar reprezenta transferul lui de vis la echipa pe care o patronează, Real Valladolid.
Câștigător al Cupei Mondiale în 2002, Ronaldo a cumpărat 51% din acțiunile clubului spaniol în 2018, iar acum încearcă să atragă nume mari la echipă. Ronaldo, care a evoluat pentru câteva dintre cele mai mari cluburi ale lumii, printre Real Madrid, Barcelona, Inter și Milan, a ales un alt campion mondial pentru ceea ce reprezintă pentru el un transfer de vis.

Kylian Mbappe, transferul de vis al lui Ronaldo

Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57
Întrebat fiind pe cine ar transfera la echipă dacă ar avea bugetul lui Real Madrid, Ronaldo a răspuns fără ezitare: “Aș încerca să obțin semnătura lui Mbappe, el este cel care-mi amintește cel mai mult de mine și de perioada în care eu jucam”. Mai apoi, el a fost întrebat ș ice jucător alege pentru cel mai bun fotbalist din toate timpurile: “Pentru mine, patru nume se pot califica pentru acest titlu: Pele, Maradona, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, ei sunt cei mai bun în istoria fotbalului”.
Ronaldo a vorbit, de asemenea, și despre Erling Haaland, despre care se vorbește că ar putea ajunge în această vară la Real Madrid: “Haaland este un jucător grozav, este încă tânăr și are un an foarte bun, cu multe goluri, să vedem unde se încheie. Cu siguranță echipe mari îl vor superviza, dar Real Madrid are jucători bune, ca Benzema care înscrie goluri în fiecare zi de duminică”.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
16/09/2021 LA 06:36