Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești bune din Franța. Junior Sambia nu mai este în comă și respiră singur

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/04/2020 la 20:55 GMT+3

Mijlocașul celor de la Montpellier, Junior Sambia, diagnosticat cu coronavirus, nu mai este în comă și poate respira singur.

Junior Sambia, Montpellier 2019-20

Credit imagine: Getty Images

“Medicii au oprit asistenţa respiratorie. Procesul este lung. Dar el nu mai este în comă. Fără îndoială se apropie veştile bune. El respiră singur, iar acesta este un lucru bun”, a anunțat agentul său, Frederic Guerra.
Junior Sambia, în vârstă de 23 de ani, a fost internat zilele trecute, după ce s-a simțit rău, însă medicii nu s-au gândit că ar putea avea COVID-19. Starea sa s-a înrăutățit ulterior astfel că mijlocașul a fost dus la terapie intensivă.
Junior Sambia a ajuns la Montpellier în 2017, pe vremea când avea doar 20 de ani. El a fost adus sub formă de împrumut de la Chamois Niortais, pentru ca apoi, prestațiile bune să îi facă pe oficialii campioanei din 2011-2012 să îl transfere definitiv.
picture

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo