În condițiile date, zborurile de pe alte continente vor fi anulate cel puțin încă o lună. Această decizie îi va afecta inclusiv pe jucătorii sud-americani care joacă în Europa și care s-au întors în țările natale în timpul pandemiei. Neymar, Thiago Silva (ambii în Brazilia), Cavani (Uruguay) și Keylor Navas (Costa Rica) sunt cei 4 fotbaliști de la PSG care nu vor putea reveni în Franța înainte de 11 mai, în cazul în care o cere excepțională nu va fi expediată de campioana din Ligue 1 și, ulterior, aprobată de autorități.
Pentru PSG, problema este legată de perioada scurtă de pregătire pe care jucătorii din Ligue 1 o vor avea între reluarea antrenamentelor și reînceperea sezonului, programată pe 17 iunie. Așadar, o eventuală amânare a zbourilor jucătorilor sud-americani ar însemna automat pierderea unor zile importante de pregătire, sub comanda lui Thomas Tuchel.

Neymar nu are cetățenie franceză

Premier League
Pogba, dezvăluire în premieră: "Prima oară n-am ținut cu United". Ce echipă din Anglia susținea
14/04/2020 LA 20:23
În mod normal, formația din Paris ar trebui să se reunească la bază imediat după ridicarea stării de urgență, moment în care Neymar și colegii săi abia vor putea să plece din America de Sud. Dintre cei 4, Neymar este singurul care nu are cetățenie franceză, lucru care l-ar putea încurca și mai rău pe superstarul brazilian.
Înainte de suspendarea fotbalului, PSG era lider în Ligue 1, cu un avans liniștitor de 12 puncte față de Marseille.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Ce lovitură! Conte, trecut la "și alții", PSG aduce antrenorul care să îi garanteze Liga Campionilor
08/05/2022 LA 09:31
Ligue 1
PSG i-a fixat prețul lui Neymar. Cât cere pentru cel mai scump jucător din istorie
28/04/2022 LA 10:31