Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru PSG! Cum îi va influența prelungirea stării de urgență pe Neymar și colegii săi

Cosmin Cioboata

Publicat 14/04/2020 la 23:51 GMT+3

PSG ar putea întâmpina probleme serioase la nivelul lotului, ca urmare a ultimului anunț făcut de președintele Emmanuel Macron: starea de urgență din țară se va prelungi până la data de 11 mai.

PSG: Neymar, Cavani, Di Maria

Credit imagine: Getty Images

În condițiile date, zborurile de pe alte continente vor fi anulate cel puțin încă o lună. Această decizie îi va afecta inclusiv pe jucătorii sud-americani care joacă în Europa și care s-au întors în țările natale în timpul pandemiei. Neymar, Thiago Silva (ambii în Brazilia), Cavani (Uruguay) și Keylor Navas (Costa Rica) sunt cei 4 fotbaliști de la PSG care nu vor putea reveni în Franța înainte de 11 mai, în cazul în care o cere excepțională nu va fi expediată de campioana din Ligue 1 și, ulterior, aprobată de autorități.
Pentru PSG, problema este legată de perioada scurtă de pregătire pe care jucătorii din Ligue 1 o vor avea între reluarea antrenamentelor și reînceperea sezonului, programată pe 17 iunie. Așadar, o eventuală amânare a zbourilor jucătorilor sud-americani ar însemna automat pierderea unor zile importante de pregătire, sub comanda lui Thomas Tuchel.

Neymar nu are cetățenie franceză

În mod normal, formația din Paris ar trebui să se reunească la bază imediat după ridicarea stării de urgență, moment în care Neymar și colegii săi abia vor putea să plece din America de Sud. Dintre cei 4, Neymar este singurul care nu are cetățenie franceză, lucru care l-ar putea încurca și mai rău pe superstarul brazilian.
Înainte de suspendarea fotbalului, PSG era lider în Ligue 1, cu un avans liniștitor de 12 puncte față de Marseille.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo