Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Angel Di Maria "l-a făcut de râs" pe Pochettino la un antrenament al celor de la PSG

Nicu Savin

Actualizat 29/01/2021 la 16:52 GMT+2

Un video de la un antrenament al francezilor de la PSG s-a viralizat repede pe site-urile de socializare. Imaginile surprind un moment inedit, când Angel Di Maria își "umilește" practic antrenorul în cadrul binecunoscutului joc "5 contra 2".

Angel Di Maria (PSG)

Credit imagine: Eurosport

Este foarte plăcut să fii antrenorul unora dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar există și anumite riscuri. Mauricio Pochettino și-a asumat un asemenea risc și a intrat la joc cu fotbaliștii săi de la PSG la un antrenament, dar antrenorul argentinian a simțit pe propria piele cât de talentat este conaționalul său, Angel Di Maria.
La celebrul joc "5 contra 2", Di Maria i-a dat mingea printre picioare antrenorului său, care apoi s-a împiedecat și a căzut, iar faza a stârnit un val de amuzament în tot grupul de jucători care au fost martori.

Di Maria este dorit de Tottenham

Tottenham se pare că a abandonat deja ideea transferului definitiv al lui Bale de la Real Madrid și s-a orientat către Angel Di Maria. Argentinianului îi va expira contractul cu PSG în vară, astfel că poate fi adus din postura de jucător liber de contract. Parizienii i-au propus o nouă înțelegere, dar aceasta nu e nici pe departe una motivantă, oficialii gândindu-se că fotbalistul care va împlini 33 de ani luna viitoare e la apusul carierei.
Ca atare, se creează toate premisele pentru o revenire în Premier League. Mourinho îl știe bine, antrenându-l la Real Madrid în perioada 2010-2013 și îl consideră un fotbalist care poate să se completeze perfect cu Son în susținerea lui Kane.
Di Maria e încântat de această variantă, mai ales că are o revanșă de luat, după ce a fost unul dintre cele mai mari "flopuri" din istoria lui United.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo