Este foarte plăcut să fii antrenorul unora dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar există și anumite riscuri. Mauricio Pochettino și-a asumat un asemenea risc și a intrat la joc cu fotbaliștii săi de la PSG la un antrenament, dar antrenorul argentinian a simțit pe propria piele cât de talentat este conaționalul său, Angel Di Maria.
La celebrul joc "5 contra 2", Di Maria i-a dat mingea printre picioare antrenorului său, care apoi s-a împiedecat și a căzut, iar faza a stârnit un val de amuzament în tot grupul de jucători care au fost martori.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
05/12/2022 LA 08:20

Di Maria este dorit de Tottenham

Tottenham se pare că a abandonat deja ideea transferului definitiv al lui Bale de la Real Madrid și s-a orientat către Angel Di Maria. Argentinianului îi va expira contractul cu PSG în vară, astfel că poate fi adus din postura de jucător liber de contract. Parizienii i-au propus o nouă înțelegere, dar aceasta nu e nici pe departe una motivantă, oficialii gândindu-se că fotbalistul care va împlini 33 de ani luna viitoare e la apusul carierei.
Ca atare, se creează toate premisele pentru o revenire în Premier League. Mourinho îl știe bine, antrenându-l la Real Madrid în perioada 2010-2013 și îl consideră un fotbalist care poate să se completeze perfect cu Son în susținerea lui Kane.
Di Maria e încântat de această variantă, mai ales că are o revanșă de luat, după ce a fost unul dintre cele mai mari "flopuri" din istoria lui United.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10