Este foarte plăcut să fii antrenorul unora dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar există și anumite riscuri. Mauricio Pochettino și-a asumat un asemenea risc și a intrat la joc cu fotbaliștii săi de la PSG la un antrenament, dar antrenorul argentinian a simțit pe propria piele cât de talentat este conaționalul său, Angel Di Maria.
La celebrul joc "5 contra 2", Di Maria i-a dat mingea printre picioare antrenorului său, care apoi s-a împiedecat și a căzut, iar faza a stârnit un val de amuzament în tot grupul de jucători care au fost martori.
Fotbal
Spaniolii se amuză de ce s-a înâmplat aseară cu Mbappe. "Garda pretoriană" anti Real Madrid
IERI LA 09:24

Di Maria este dorit de Tottenham

Tottenham se pare că a abandonat deja ideea transferului definitiv al lui Bale de la Real Madrid și s-a orientat către Angel Di Maria. Argentinianului îi va expira contractul cu PSG în vară, astfel că poate fi adus din postura de jucător liber de contract. Parizienii i-au propus o nouă înțelegere, dar aceasta nu e nici pe departe una motivantă, oficialii gândindu-se că fotbalistul care va împlini 33 de ani luna viitoare e la apusul carierei.
Ca atare, se creează toate premisele pentru o revenire în Premier League. Mourinho îl știe bine, antrenându-l la Real Madrid în perioada 2010-2013 și îl consideră un fotbalist care poate să se completeze perfect cu Son în susținerea lui Kane.
Di Maria e încântat de această variantă, mai ales că are o revanșă de luat, după ce a fost unul dintre cele mai mari "flopuri" din istoria lui United.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00
Premier League
Şi-a distrus Rangnick relaţia cu Ronaldo, înainte să vină la United? Dezvăluirea lui Gary Neville
29/11/2021 LA 06:50