Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Neymar și Icardi au reușit faza lunii într-un amical câștigat de PSG în fața lui Beveren

Ion Alexandru

Publicat 18/07/2020 la 09:08 GMT+3

Neymar i-a pasat la penalty lui Icardi pentru un gol inedit în amicalul jucat de PSG. Starurile plătite regește la Paris se pregătesc pentru sferturile Champions League, unde vor da peste minunea acestui sezon european, Atalanta.

Neymar și Icardi au reușit o fază rară

Credit imagine: Getty Images

Neymar și Icardi s-au plicstist de partide amicale și au încercat ceva deosebit, pasă la penalty. Le-a ieșit!
Ligue 1 este singurul campionat, dintre cele puternice, care a înghețat sezonul și starurile lui PSG se uită cu jind la ce se întâmplă în Premier League, Bundesliga, La Liga și Serie A.
Ultima șansă de a juca fotbal în această vară este Champions League. PSG a trecut greu de Borussia Dortmund în optimi și pe 12 august va avea în față o echipă care face spectacol în Italia, debutanta în Champions League Atalanta.

PSG, victorii pe linie în amicale

După 9-0 cu Le Havre, PSG a jucat cu echipa belgiană Beveren. S-a terminat 7-0 pentru campionii Franței. Neymar, Icardi și Mbappe au fost printre marcatori, dar și puștiul Loic Mbe Soh. Fundașul camerunez de 19 ani este văzut ca o mare promisiune de către Thomas Tuchel. Loic Mbe Soh este unul dintre puștii nominalizași în acest an pentru trofeul Golden Boy.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo