Mbappe s-a aflat pe lista marcatorilor în victoria categorică a lui PSG de aseară, din Cupa Ligii. Campioana Franței a învins la Le Mans cu 4-1 iar Mbappe a reușit un gol și assist.
Astfel, la nici 21 de ani, pe care îi va împlini pe 20 decembrie, Mbappe a ajuns la 116 goluri marcate și 59 assist-uri, pentru club și națională. Mai exact, francezul a fost implicat în 175 de goluri în 199 de partide.
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2739306.jpg
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
ACUM 9 ORE

Mbappe, mai bun decât Messi și Ronaldo?

Până la vârsta de 21 de ani, Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie 36 de goluri la echipe de club și națională. Până la aceeași vârstă, Messi a reușit 50 de goluri.
Aceste cifre impresionante au fost depășite însă fără probleme de Kylian Mbappe. Francezul a înscris de 116 ori pentru echipa de club și națională până acum și va împlini 21 de ani pe 20 decembrie.
Mbappe a cucerit titlul în Franța cu Monaco iar în același sezon a reușit să ajungă cu clubul monegasc în semifinalele UEFA Champions League. De asemenea, atacantul a câștigat Campionatul Mondial din 2018 cu Franța și titluri ulterioare cu PSG.
Liga Campionilor UEFA
"PSG cu Messi, o echipă mai slabă!" Starurile lui Pochettino, făcute praf după debutul slab din UCL
ACUM 12 ORE
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 16 ORE