Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul lui Mbappe va fi decis în curând! Declarațiile elocvente ale lui Leonardo

Nicu Savin

Actualizat 25/02/2021 la 16:19 GMT+2

La ce club va evolua Kylian Mbappe din sezonul viitor? Răspunsul acestei întrebări, așteptat cu sufletul la gură de toată suflarea fotbalistică, va fi dezvăluit în curând, conform ultimelor declarații ale lui Leonardo, directorul sportiv de la PSG.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

PSG i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Kylian Mbappe, dar atacantul francez nu a oferit deocamdată niciun răspuns, fiind tot mai frecvente zvonurile conform cărora acesta și-ar dori să plece de pe Parc de Princes.
Oficialii parizienilor sunt răbdători cu perla lor, însă acest lucru nu va mai dura prea mult, în scurt timp urmând a se lua o decizie în acest sens. Leonardo, directorul sportiv al viecampioanei Europei a oferit o nouă serie de declarații, în care a a vorbit printre altele și despre acest aspect, dar și despre situația lui Neymar, Di Maria sau Juan Bernat, alți jucători de la care se așteaptă un răspuns.
"Vorbim de mult cu Mbappe. Poziția noastră este clară, știm ce vrem. Vom ajunge la momentul în care se va lua o decizie. Avem un dialog bun. Vom decide în curând. Responsabilitatea este la el.", a declarat Leonardo într-un inteviu acordat francezilor de la France Bleu Paris.
Neymar y Mbappé, jugadores del PSG.

Leonardo: "Am vorbit și cu Neymar. Suntem pe drumul cel bun"

Pe lângă Mbappe, și prelungirea contractului cu Neymar este un mare obiectiv al parizienilor, iar din spusele lui Leonardo discuțiile cu brazilianul sunt mult mai avansate. În plus, Angel Di Maria, Juan Bernat sau Julian Draxler sunt alți fotbaliști care se află la final de contract și pe care clubul francez vrea să îi păstreze și pe viitor.
"Am vorbit și cu Neymar. Suntem pe drumul cel bun. Contractul nu a fost încă semnat. Am ajuns la un moment bun cu el. Obiectivul este să îl închidem cât mai repede posibil. Cu Ángel di María și Juan Bernat suntem de asemenea în discuții. Vorbim mai puțin cu Draxler, care a avut mai puține oportunități de a juca în ultimii ani. Dar este un jucător care continuă să fie important pentru club.", a adăugat brazilianul din board-ul parizienilor.
Atât Neymar, cât și Mbappe vor intra în vară în ultimul an de contract, iar clubul francez vrea să perfecteze cât mai curând posibil noi înțelegeri cu cei doi, pentru a nu risca să-i piardă apoi gratis în vara anului viitor, dar și pentru a rămâne în continuare o echipă cu pretenții în Champions League.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo