PSG a avut o seară de coșmar pe Parc des Princes! Elevii lui Tuchel au suferit o înfrângere total neașteptată cu Lyon, în etapa a 14-a din Ligue 1, după un gol marcat de Kadewere, în minutul 35 al meciului. Deși campioana Franței a avut posesie superioară pe toată durata partidei, Lyon a avut mai multe șuturi pe poartă (5-1). Totuși, cea mai grea veste pentru parizieni urma să vină în prelungirile meciului.
https://i.eurosport.com/2020/12/13/2955099.jpg
Ad
Neymar a părăsit terenul în lacrimi, pe targă, după o intrare extrem de dură a lui Thiago Mendes, mijlocașul celor de la Lyon. Acesta din urmă a primit direct roșu din partea centralului partidei, Bastien. În presa internațională au apărut deja informații potrivit cărora accidentarea starului brazilian este un serioasă, însă nu este deocamdată clar cât de gravă este starea lui Neymar.
Ligue 1
Zidane, pregătit să-i spună "DA" lui PSG! Ce dorință trebuie să-i îndeplinească Al-Khelaifi
ACUM O ZI

Neymar, scos cu targa de pe teren, în prelungirile meciului PSG - Lyon

Deocamdată, oficialii lui PSG nu au emis niciun comunicat cu privire la starea lui Neymar. Mai multe publicații franceze susțin că ar fi vorba despre o posibilă ruptură a gleznei, accidentare care ar necesita mai mult timp de recuperare. După reacția lui Neymar la intrarea violentă a lui Mendes putem trage primele concluzii, și anume că brazilianul a simțit o foarte mare durere după impact, iar poziția piciorului a părut total nefirească.
Echipa medicală a lui PSG a pătruns imediat pe teren și l-au scos cu targa pe brazilian, care a făcut eforturi uriașe pe finalul meciului de a aduce golul egalizator. Chiar dacă arbitrul Benoit Bastien, acelați de la Young Boys - CFR, i-a dat în primă fază galben lui Thiago, după analiza VAR a revenit asupra deciziei și i-a dat roșu fotbalistului de la Lyon.
Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
26/10/2021 LA 11:14
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
25/10/2021 LA 09:42