Sven Botman ar fi atras atenția șefilor de pe Anfield care îl doresc la echipă.

Botman, încântat de interesul lui Liverpool

Starul lui Lille a recunoscut că interesul lui Liverpool îl bucură și ia în calcul o mutare în Premier League, campionat la care visează și crede că i se potrivește.
Ligue 1
Messi, în atenția caselor de pariuri după transferul la PSG! Ce cotă are pentru a deveni golgeter
11/08/2021 LA 15:40
"Este un compliment atunci când auzi că aceste cluburi sunt interesate de tine. Aș minți dacă aș spune că nu mă interesează. E frumos să aud asta, dar sunt la Lille și mă concentrez pe ce am de făcut aici.
După finalul sezonului voi avea o vacanță și după voi vedea ce se va întâmpla. Să fiu sincer, Premier League este campionatul la care visez, dar și Serie A, LaLiga sau Bundesliga.
Premier League e ceva special. Este fotbalul pe care îl plac și care mi se potrivește. Stilul de joc, emoția, îmi place să văd fanii cu așa mare susținere în tribune.
Dar sunt bine în acest moment la Lille. Mă bucur de acest sezon, mă bucur că jos. Am învățat multe și sper să-mi îmbunătățesc jocul. Sper să fac un pas înainte, dar voi vedea în viitor dacă e posibil sau nu.", a declarat starul lui Lille, Sven Botman, conform Goial.com.

Van Dijk, idolul lui Botman

Tânărul fundaș central de la Lille îl admiră pe starul lui Liverpool, Virgil Van Dijk.
"Sunt impresionat de corpul lui. Este foarte rapid. Îmi place să-l urmăresc și să văd cum se descurcă cu atacanți mai mici de înălțime. Sezonul trecut a avut un record, pentru mult timp, nimeni nu a trecut de el.", a adăugat Botman.
Sven Botman (21 de ani) a venit la Lille vara trecuta de la echipa de tineret a lui Ajax pentru 8 milioane de euro, iar înainte a fost împrumutat la Heerenveen.
Fundașul are 45 de meciuri pentru Lille în acest sezon, în toate competițiile și este aproape de a deveni campion în Ligue 1.
Ligue 1
Messi, laude pentru unul dintre colegii de la PSG! "Este un fenomen!" Cine l-a impresionat
11/08/2021 LA 10:44
Ligue 1
Messi, primele declarații după transferul oficial la PSG! Aici tot ce a spus la conferința de presă
11/08/2021 LA 07:43