Echipa antrenată de Toni Petrea a condus în derby-ul cu CFR Cluj încă din minutul 18, după penalty-ul transformat de Tănase, dar FCSB a fost egalată în minutul 93.

Toni Petrea, mulțumit de joc

Antrenorul FCSB-ului a fost dezamăgit de rezultat, dar e mulțumit de jocul echipei și crede că egalul cu CFR nu e echitabil.
Ligue 1
Messi, în atenția caselor de pariuri după transferul la PSG! Ce cotă are pentru a deveni golgeter
11/08/2021 LA 15:40
"Ce comentarii să mai fac? Un joc pe care meritam să-l câștigăm, s-a întâmplat să luam un gol la ultima fază a jocului, după un fault ușor acordat, părerea mea. Rezultul nu e decisiv. Încercăm să ne agățăm de fiecare meci. Trebuie să încercăm la fiecare joc să arătăm mai bine, să luam mai multe puncte. Nu cred ca azi rezultatul e echitabil. Din păcate, avem probleme cu jucătorii care vin după recuparere, nu sunt 100% refăcuți, au mai apărut azi încă 2, Tănase suspendat. Vedem ce soluții găsim până joi. Ei au avut 2 zile de odihnă în plus. Vom juca cu cine avem la dispoziție. Din cei care sunt accidentați sper poate mai apare măcar un jucător.
Se poate câștiga campionatul cu acest lot, am condus aproape tot sezonul regulat, dar chiar și așa cu mai multă atenție, puteam să scoatem mult mai mult, dar cred în lotul pe care îl am. Nu e favorită CFR, au un plus, au rezultatul meciului direct, noi trebuie să câștigăm la ei. Se mai pot încurca și ei, la prima vedere ei sunt în față, putem spune că sunt cu prima șansă. Ținând cont de probleme, accidentări, cred că am făcut jocuri destul de bune. Înfrângerile cu Sepsi și Craiova au fost cam dure, jocul nu a fost atât de rău.", a declarat Anton Petrea la finalul jocului.
Clasament Liga 1 (playoff)
  • 1. CFR Cluj 42p
  • 2. FCSB 40p
  • 3. U. Craiova 37p
  • 4. Sepsi 30p
  • 5. FC Botoșani 28p
  • 6. Academica Clinceni 25p
Ligue 1
Messi, laude pentru unul dintre colegii de la PSG! "Este un fenomen!" Cine l-a impresionat
11/08/2021 LA 10:44
Ligue 1
Messi, primele declarații după transferul oficial la PSG! Aici tot ce a spus la conferința de presă
11/08/2021 LA 07:43