Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Mbappe! Ce se va întâmpla în următoarele ore

Bianca Dumitru

Publicat 20/07/2021 la 21:24 GMT+3

Kylian Mbappe s-ar putea despărți în această vară de PSG, fiind dorit insistent de Real Madrid. Jurnaliștii din Spania notează că fotbalistul va relua discuțiile cu oficialii francezilor după revenirea la antrenamente, care este programată pe 22 iulie.

Unglücksrabe Kylian Mbappé verschießt den entscheidenden Elfmeter gegen die Schweiz

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii francezilor vor să-l convingă să-și prelungească înțelegerea, în condițiile în care pe urmele fotbalistului de 22 de ani se află, printre altele, Real Madrid.
Până acum, Mbappe nu s-a arătat interesat de ofertele parizienilor, refuzând câteva dintre propunerile venite și lăsând să se înțeleagă că vrea să plece din Franța. Potrivit jurnaliștilor publicației AS, pe 22 iulie fotbalistul va reveni la antrenamente, următoarele zile fiind decisive pentru viitorul său. Mbappe ar fi stabilit cu șefii de pe Parc des Princes ca discuțiile cu privire la prelungirea contractuală să se reia după vacanță.
Cu toate astea, francezul i-ar fi informat pe oficialii de la PSG, imediat după ce Franța a fost eliminată de la Euro 2020, că nu își va prelungi contractul, fiind de acord să mai rămână un sezon la echipă, respectiv până în momentul în care îi expiră actuala înțelegere. Această variantă nu ar fi, însă, avantajoasă pentru parizieni, care l-ar pierde gratis vara viitoare pe fotbalistul cotat de site-ul transfermarkt.com la 160 de milioane de euro.

Șeful lui PSG îl vrea cu orice preț pe Mbappe

Șeicul Nasser Al-Khelaifi nu a fost mulțumit de modul în care directorul sportiv de la Paris Saint Germain, Leonardo, a condus negocierea cu Mbappe, astfel că a decis să se implice personal. Mai mult, acesta i-a asigurat pe fanii de pe "Parc des Princes" că nu îl vor vedea niciodată în tricoul altei echipe, iar în această vară clubul a realizat mai multe transferuri importante, prin care șefii de la PSG au încercat să-l convingă pe Mbappe că echipa are șanse mari să se impună în Champions League în sezonul următor.
"Voi fi clar. Kylian Mbappé va continua aici, la Paris Saint-Germain. Nu-l vom vinde niciodată şi nu va părăsi clubul niciodată liber de contract. Imposibil", a declarat în trecut șeicul Nasser Al Khelaifi pentru publicația franceză L'Equipe.
În cele 4 sezoane petrecute alături de PSG, atacantul francez a câștigat de 3 ori titlul de campion, de 3 ori titlul de golgheter, de 3 ori Cupa Franței și de 3 ori Supercupa Franței. În acestă perioadă a devenit și un jucător esențial pentru naționala Franței, alături de care a câștigat Campionatul Mondial din 2018. În 2018 și 2019 a fost desemnat cel mai bun jucător francez al anului, trofeu pe care ar fi putut să-l câștige și în 2020, când, din cauza pandemiei, nu a mai fost acordat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo