PSG a adus a cincea înfrângere consecutivă pentru cei de la Metz după ce echipa din capitala Franței s-a impus cu 3-1 datorită dublei lui Kylian Mbappe și a reușitei lui Mauro Icardi.
Mbappe a deschis scorul pentru PSG după doar patru minute în urma unei curse excelente prin care a surprins apărarea adversă și a profitat de o pasă impecabilă a lui Ander Herrear pe care a finalizat-o fără șanse pentru portarul advers.
Ligue 1
Reacția dură a celor de la PSG după ce L'Equipe a dezvăluit cifrele din contractul lui Messi
ACUM 6 ORE
Metz nu a oferit prea multe în prima repriză și nu a pus niciun fel de probleme însă în a doua repriză gazdele au egalat rapid împotriva cursului jocului. Farid Boulaya a avansat fără probleme și a trimis o centrare lunngă care a ajuns la Fabien Centonze, cel care a finalizat cu o lovitură de cap care a adus golul egalizator.

Mbappe a marcat dar s-a accidentat

Doar zece minute mai târziu, Kylian Mbappe a lovit din nou. Francezul a primit o pasă simplă de la Neymar iar șutul său puternic a fost deviat ușor de Kiki Kouyate și a trecut de Alexandre Oukidja.
Mauro Icardi a stabilit soarta celor trei puncte atunci când a transformat spectaculos un penalty în minutul 89 după ce fusese faultat în careu de Dylan Bronn.
Astfel, PSG trece pe primul loc având un avans de două puncte față de Lille, care nu a jucat încă în această etapă. Vestea proastă pentru PSG este că Mbappe a ieșit accidentat de pe teren în finalul partidei. Parizienii urmează să joace cu Manchester City la mijlocul săptămânii în semifinalele UEFA Champions League și nu se știe deocamdată cât de serioasă este accidentarea starului parizienilor.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
IERI LA 08:49
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
IERI LA 15:40