PSG a adus a cincea înfrângere consecutivă pentru cei de la Metz după ce echipa din capitala Franței s-a impus cu 3-1 datorită dublei lui Kylian Mbappe și a reușitei lui Mauro Icardi.
Mbappe a deschis scorul pentru PSG după doar patru minute în urma unei curse excelente prin care a surprins apărarea adversă și a profitat de o pasă impecabilă a lui Ander Herrear pe care a finalizat-o fără șanse pentru portarul advers.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 20 ORE
Metz nu a oferit prea multe în prima repriză și nu a pus niciun fel de probleme însă în a doua repriză gazdele au egalat rapid împotriva cursului jocului. Farid Boulaya a avansat fără probleme și a trimis o centrare lunngă care a ajuns la Fabien Centonze, cel care a finalizat cu o lovitură de cap care a adus golul egalizator.

Mbappe a marcat dar s-a accidentat

Doar zece minute mai târziu, Kylian Mbappe a lovit din nou. Francezul a primit o pasă simplă de la Neymar iar șutul său puternic a fost deviat ușor de Kiki Kouyate și a trecut de Alexandre Oukidja.
Mauro Icardi a stabilit soarta celor trei puncte atunci când a transformat spectaculos un penalty în minutul 89 după ce fusese faultat în careu de Dylan Bronn.
Astfel, PSG trece pe primul loc având un avans de două puncte față de Lille, care nu a jucat încă în această etapă. Vestea proastă pentru PSG este că Mbappe a ieșit accidentat de pe teren în finalul partidei. Parizienii urmează să joace cu Manchester City la mijlocul săptămânii în semifinalele UEFA Champions League și nu se știe deocamdată cât de serioasă este accidentarea starului parizienilor.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 21 ORE
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39