Kylian Mbappe a primit o propunere de contract de la PSG până în 2025, dar cu posibilitatea de a pleca pentru o sumă încă nedezvăluită în vara lui 2024. Campionul mondial vrea o prelungire doar până în 2023, cu posibilitatea de a semna cu o altă echipă în vara lui 2022. Aici negocierile s-au oprit, iar ziarul spaniol Marca este convins că declarația făcută de agentul jucătorului arată intențiile pe termen scurt ale starului de la PSG.
"Simt că este pregătit să plece de la PSG. Am informații clare privind un acord între familia lui Kylian și Real Madrid. Mai rămâne ca cele două cluburi să se pună de acord pentru o sumă de transfer în această vară. Proprietarul lui PSG nu vrea să-l piardă, dar dacă vrea într-adevăr să joace la Real atunci lucrurile sunt clare" a spus Bruno Satin.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 7 ORE

Mbappe vrea mai mult

Salariul propus de PSG, 30 de milioane de euro pe an, nu este singurul care contează pe campionul mondial.
Kylian Mbappe a făcut un sezon bun, cu 40 de goluri în 45 de partide în toate competițiile. Cu toate acestea, atacantul de 22 de ani este dezamăgit de evoluția în general a echipei. PSG a fost eliminată fără drept de apel de Manchester City în semifinalele Champions League și este aproape de a pierde și titlul în Ligue 1. Singura consolare a parizienilor este Cupa Franței, unde s-a impus cu 2-0 în finala cu AS Monaco.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
24/09/2021 LA 17:41
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
17/09/2021 LA 11:57