Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marca: Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid

Ion Alexandru

Actualizat 22/05/2021 la 12:49 GMT+3

Agentul lui Mbappe, Bruno Satin susține că starul francez și familia sa au ajuns la un acord pentru o mutare spectaculoasă la Real Madrid.

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG. Real Madrid îl așteaptă cu brațele deschise

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a primit o propunere de contract de la PSG până în 2025, dar cu posibilitatea de a pleca pentru o sumă încă nedezvăluită în vara lui 2024. Campionul mondial vrea o prelungire doar până în 2023, cu posibilitatea de a semna cu o altă echipă în vara lui 2022. Aici negocierile s-au oprit, iar ziarul spaniol Marca este convins că declarația făcută de agentul jucătorului arată intențiile pe termen scurt ale starului de la PSG.
"Simt că este pregătit să plece de la PSG. Am informații clare privind un acord între familia lui Kylian și Real Madrid. Mai rămâne ca cele două cluburi să se pună de acord pentru o sumă de transfer în această vară. Proprietarul lui PSG nu vrea să-l piardă, dar dacă vrea într-adevăr să joace la Real atunci lucrurile sunt clare" a spus Bruno Satin.

Mbappe vrea mai mult

Salariul propus de PSG, 30 de milioane de euro pe an, nu este singurul care contează pe campionul mondial.
Kylian Mbappe a făcut un sezon bun, cu 40 de goluri în 45 de partide în toate competițiile. Cu toate acestea, atacantul de 22 de ani este dezamăgit de evoluția în general a echipei. PSG a fost eliminată fără drept de apel de Manchester City în semifinalele Champions League și este aproape de a pierde și titlul în Ligue 1. Singura consolare a parizienilor este Cupa Franței, unde s-a impus cu 2-0 în finala cu AS Monaco.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo