Kylian Mbappe a primit o propunere de contract de la PSG până în 2025, dar cu posibilitatea de a pleca pentru o sumă încă nedezvăluită în vara lui 2024. Campionul mondial vrea o prelungire doar până în 2023, cu posibilitatea de a semna cu o altă echipă în vara lui 2022. Aici negocierile s-au oprit, iar ziarul spaniol Marca este convins că declarația făcută de agentul jucătorului arată intențiile pe termen scurt ale starului de la PSG.
"Simt că este pregătit să plece de la PSG. Am informații clare privind un acord între familia lui Kylian și Real Madrid. Mai rămâne ca cele două cluburi să se pună de acord pentru o sumă de transfer în această vară. Proprietarul lui PSG nu vrea să-l piardă, dar dacă vrea într-adevăr să joace la Real atunci lucrurile sunt clare" a spus Bruno Satin.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16

Mbappe vrea mai mult

Salariul propus de PSG, 30 de milioane de euro pe an, nu este singurul care contează pe campionul mondial.
Kylian Mbappe a făcut un sezon bun, cu 40 de goluri în 45 de partide în toate competițiile. Cu toate acestea, atacantul de 22 de ani este dezamăgit de evoluția în general a echipei. PSG a fost eliminată fără drept de apel de Manchester City în semifinalele Champions League și este aproape de a pierde și titlul în Ligue 1. Singura consolare a parizienilor este Cupa Franței, unde s-a impus cu 2-0 în finala cu AS Monaco.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25