Mbappe a marcat golul 99 în tricoul lui PSG pe 20 noiembrie, chiar împotriva clubului care l-a format, AS Monaco, Au urmat 3 meciuri în care nu a reușit să înscrie, cu RB Leipzig, Bordeaux și Manchester United. În partida complicată de la Montpellier, Mbappe a adus victoria parizienilor. La 1-1, Moise Kean a marcat cu un sfert de oră înaintea finalului, iar Mbappe i-a liniștit pe campioni cu reușita din minutul 90, din pasa lui Kurzawa.
"Știam această statistică și am încercat în ultimele partide să marchez golul cu numărul 100. A fost să fie la Montpelier și mă bucur. Nu credeam că o să ajung atât de repede la acest numărul impresionant și vreau să le mulțumesc colegilor" a spus Mbappe.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31

Mbappe este pe locul 4 în clasamentul marcatorilor lui PSG

Kylian Mbappe este cel mai tânăr jucător care ajunge la 100 de goluri marcate pentru PSG și l-a egalat pe legendarul Dominique Rocheteau. Campionul mondial a făcut asta în doar 137 de meciuri pentru clubul din capitala Franței, dar este încă foarte departe de cel mai bun marcator din istorie, Edinson Cavani.
Clasamentul golgheterilor lui PSG
  • Edison Cavani 200 goluri (301 meciuri)
  • Zlatan Ibrahimovic 156 goluri (180 meciuri)
  • Pauleta 109 goluri (211 meciuri)
  • Dominique Rocheteau 100 goluri (255 meciuri)
  • Kylian Mbappe 100 goluri (137 meciuri)
Celălalt star al lui PSG din 2020, brazilianul Neymar a venit în același timp la club cu Mbappe, dar a marcat "doar" 76 de goluri în cele 95 de meciuri jucate până acum.

Kylian Mbappe își termină contractul în 2022

Kylian Mbappe este în discuții pentru prelungirea contractului cu PSG, dar oferta de la Real Madrid este cel puțin la fel de atrăgătoare. Director sportiv al parizienilor, Leonardo spune că negocierile pentru prelungirea înțelegerii scadente în vara lui 2022 sunt pe un drum bun.
"Să ajung la 200 de goluri la PSG? Vom vedea. Nu mă gândeam că o să dau 100" a spus Mbappe după victoria de la Montpellier cu 3-1. Cu acest succes, campionii Franței au luat un avans de 4 puncte față de Olympique marseille, dar echipa din sudul Franței are 2 meciuri mai puțin.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
IERI LA 11:57
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12