Articol scris de Alex Ivan
Mutarea lui Memphis Depay la Barcelona a fost vehiculată mult vara trecută în presa internațională. Barcelona a fost formația cea mai interesată de serviciile olandezului, însă cele două cluburi nu au reușit să găsească un numitor comun în privința sumei de transfer. Pe fir au intrat ulterior și rivalii de la PSG, care doresc să-și întărească ofensiva pentru asaltul din Champions League.
Depay mai are doar șase luni de contract cu Lyon, iar patronul Aulas este dispus să reducă serios pretențiile financiare ca să mai obțină ceva pe urma olandezului.
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
03/12/2022 LA 17:58
https://i.eurosport.com/2020/08/29/2873435.jpg

Depay, ca și plecat de la Lyon

Potrivit publicației franceze L’Equipe, Lyon va accepta doar cinci milioane de euro în schimbul lui Memphis Depay în fereastra de mercato din ianuarie. Vara trecută, francezii îi cereau Barcelonei nu mai puțin de 25 de milioane de euro pentru transferul olandezului. Această reducere substanțială nu mai lasă vreo șansă ca Memphis Depay să continue la Olympique Lyon, în condițiile în care orice club își poate permite să achite cinci milioane de euro. Olandezul a venit pe Groupama Stadium în ianuarie 2017 de la Manchester United, pentru 16 milioane de euro.
Depay a jucat în toate cele 16 partide disputate de Lyon în Ligue 1 până acum. Atacantul de 26 de ani și-a trecut în cont opt reușite și patru pase decisive. Olandezul este golgheterul formației sale, la egalitate cu camerunezul Toko Ekambi. Depay ocupă locul al patrulea în ierarhia celor mai buni marcatori din campionatul Franței, unde lider este Kylian Mbappe, cu 11 goluri în tot atâtea partide.
Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
30/11/2022 LA 17:36
Cupa Mondială FIFA
Cotele pentru câștigarea titlului de golgheter la Cupa Mondială! Messi și Ronaldo nu prind top 3
06/11/2022 LA 11:20