Articol scris de Andrei Bobeică
Starul lui PSG a vorbit într-un interviu despre modul în care se motiveaza și ce gânduri are înainte de a intra pe teren.

Kylian Mbappe se automotivează când intră pe teren

Ligue 1
Messi, în atenția caselor de pariuri după transferul la PSG! Ce cotă are pentru a deveni golgeter
11/08/2021 LA 15:40
"Dacă eu nu sunt dur cu mine, nu o va face nimeni altcineva. Îmi spun mereu, în mintea mea, că sunt cel mai bun. Și trebuie să te convingi că ești capabil să răstorni munții.
De fiecare dată când intru pe teren îmi spun că sunt cel mai bun! Și, totuși, am jucat pe terenuri unde se afla și Ronaldo și Messi", a spus Mbappe pentru RMCSport.

Mbappe, despre concurența cu Cristiano și Messi

Chiar dacă e conștient de valoarea celor doi și cât de mult are de muncit pentru a realiza performanțele lor, Mbappe își repetă singur că e cel mai bun.
"Sunt jucători mai buni decât mine, au făcut un miliard de lucruri mai mult decât mine, au câștigat trofee, premii, dar în capul meu îmi spun că sunt cel mai bun. Nu-mi impun limite. Doar cu gândul ăsta joc. N-am nicio șansă altfel să progresez.
Unii nu mă înțeleg, există anumite bariere când vine vorba despre propriul ego. Pentru unii asta înseamnă să nu lași un coechipier să bată un penalty sau să-ți dorești un salariu mai mare decât alții.
Dar pentru mine nu e vorba despre asta, ci despre pregătire, e ceva personal, ca să mă autodepășesc", a adăugat Mbappe pentru sursa citată.
Ligue 1
Messi, laude pentru unul dintre colegii de la PSG! "Este un fenomen!" Cine l-a impresionat
11/08/2021 LA 10:44
Ligue 1
Messi, primele declarații după transferul oficial la PSG! Aici tot ce a spus la conferința de presă
11/08/2021 LA 07:43