Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar s-a decis și semnează, chiar astăzi, prelungirea contractului cu PSG

Ion Alexandru

Actualizat 08/05/2021 la 08:05 GMT+3

Neymar a hotărât că PSG este clubul la care vrea să joace în următorii 5 ani. După negocieri dure în ultimele luni, brazilianul va semna prelungirea contractului cu francezii. Conform ziarului L'Equipe, Neymar a respins propunerea Barcelonei și va semna astăzi noul contract cu PSG.

Neymar își va prelungi contractul cu PSG până în 2026

Credit imagine: Getty Images

Neymar rămâne la Paris! Francezii sunt siguri că Nasser Al Khelaifi l-a convins pe brazilian să semneze un contract care-l va ține în Franța până în 2026. Au fost foarte multe runde de negocieri între cele două părți, dar până la urmă Neymar a decis că viitorul său este la PSG. L'Equipe a anunțat că brazilianul va semna noul contract chiar astăzi și că acesta îl va ține pe Neymar la echipa din Paris încă 5 ani.

Neymar a refuzat Barcelona

Neymar a oprit orice negociere cu Barcelona, deși presa catalană anunțase că discuțiile pentru o revenire după 4 ani sunt avansate. Messi l-a dorit alături de el la Barcelona, dar brazilianul de 29 de ani a ales, din nou, PSG. Neymar a câștugat în 2015 singurul trofeu Champions League din carieră în tricoul blaugrana, dar vrea să repete experința la Paris și nu pe Camp Nou. Instabilitatea finaciară a Barcelonei, echipă cu datorii de peste 1 miliard de euro este motivul principal pentru care brazilianul a oprit negocierile cu gruparea catalană.
"Sunt fericit la PSG. Starea mea de spirit s-a schimbat mult în ultimele luni. Nu știu de ce, dar sunt bucuros că este așa. Sunt mai calm și mă sunt excelent aici. Vreau să continui ce am început aici și sper că prietenul meu Kylian să facă același lucru " a spus în februarie Neymar.
Neymar și Mbappé au dus-o pe PSG în finala Champions League din 2020
Situația lui Mbappe este la fel de complicată. Contractul campionului mondial cu PSG expiră în 2022, iar Real Madrid și Liverpool sunt gata să facă oferte generoase. Acum, prioritatea numărul 1 a lui Al Khelaifi este prelungirea înțelegerii lui Mbappe cu PSG!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo