Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nice obține o nouă victorie importantă! Trupa lui Adrian Ursea, cea mai în formă echipă din Ligue 1

Irina Aldea

Publicat 04/04/2021 la 18:51 GMT+3

Nice, echipa antrenată de Adrian Ursea, a mai obținut o victorie importantă în Ligue 1, în deplasarea cu Nantes, penultima clasată din campionatul Franței.

Adrian Ursea

Credit imagine: Getty Images

Adrian Ursea continuă să facă o figură frumoasă în Franța, la Nice, echipă care traversează o formă de joc de zile mari. Cu patru victorii și o singură remiză în ultimele cinci etape din Franța, echipa antrenată de Adrian Ursea este cea mai în formă formație din Ligue 1, cu 13 puncte acumulate în ultimele cinci jocuri.
În clasamentul celor mai în formă echipe din Ligue 1, AS Monaco este următoarea, cu 10 puncte adunate în ultimele cinci etape. În etapa cu numărul 31, trupa tehnicianului român s-a impus cu 2-1 în fața penultimei clasate din Franța, Nantes. Kasper Dolberg a reușit "dubla" pentru echipa lui Adrian Ursea, în minutele 11 și 29, și a adus astfel victoria pentru oaspeți.

Nice, echipa lui Adrian Ursea, continuă seria rezultatelor bune în Ligue 1

În aceeași repriză, prima a partidei disputate pe Stade de la Beaujoire, Abdoulaye Toure a redus din diferență în minutul 32, dar Nantes nu a mai avut forță să amenințe poarta echipei oaspete, astfel că formația lui Adrian Ursea a plecat din Nantes cu toate cele trei puncte. În urma victoriei obținute azi cu Nantes, scor 2-1, Nice a urcat pe locul 10, cu 42 de puncte.
Pe locul 6, ultimul care asigură prezența în cupele europene, se află Lens, cu 49 de puncte. În etapa următoare, Nice va primi vizita celor de la Reims, pe 11 aprilie. Mai apoi, băieții lui Adrian Ursea vor face deplasarea la Dijon, pe 18 aprilie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo