Ieșită din calcule pentru lupta la titlu, deși a câștigat cu CFR Cluj și FCSB, după aceste aceste rezultate, Craiova a pierdut 4 meciuri la rând.

Ouzounidis, nemumțumit de jucători

Antrenorul grec de pe banca Craiovei a fost foarte nemulțumit de jucătorii săi la finalul meciului și a anunțat ce plan are pentru partida cu FCSB.
Ligue 1
Messi, în atenția caselor de pariuri după transferul la PSG! Ce cotă are pentru a deveni golgeter
11/08/2021 LA 15:40
„Mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB! Să vedem iarăşi acest joc? Nu pot să accept! Asta nu e echipa mea, nu e stilul meu! Nu pot să înţeleg cum au renunţat aşa la meci. Chiar dacă scorul e 10-0, de ce să te opreşti!? Nu mai credeau și au încetat să mai joace. E incredibil!”, a spus Ouzounidis, potrivit TV Telekom Sport.

Cum a arătat primul 11 al Craiovei cu CFR Cluj

Pigliacelli - Vătăjelu, Constantin, Acka, Căpățînă - Mateiu, Nistor - Baiaram, Cicâldău, Cîmpanu - Ivan

Craiova, în pericol să piardă Europa

Oltenii au ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1 și e în pericol să piardă prezența în cupele europene pentru sezonul viitor.
Sepsi a ajuns la doar un punct de Craiova și are un meci mai puțin. Până la final covăsnenii mai au de jucat cu FCSB, Clinceni și Botoșani, în timp ce Craiova mai joacă cu FCSB și Clinceni.
Oltenii mai au și șansa Cupei României, dar dacă vor pierde în fața Astrei și nu vor ocupa nici locul 3, Craiova nu va juca în cupele europene sezonul viitor.
Ligue 1
Messi, laude pentru unul dintre colegii de la PSG! "Este un fenomen!" Cine l-a impresionat
11/08/2021 LA 10:44
Ligue 1
Messi, primele declarații după transferul oficial la PSG! Aici tot ce a spus la conferința de presă
11/08/2021 LA 07:43