Lionel Messi este visul suprem al lui Pep Guardiola, dar Manchester City are o concurență pe măsură. Un alt club cu finanțe nelimitate venite de la arabi, PSG îl vrea neapărat pe Messi. Starul Barcelonei este convins că vrea să plece la finalul contractului, adică în vara lui 2021.
PSG va fi nevoită să se despartă de unul dintre jucătorii săi cei mai de preț, Kylian Mbappe, pentru a putea realiza la Paris reunirea dintre brazilianul Neymar și Leo Messi.
Kylian Mbappe este obiectivul principal al echipei antrenate de conaționalul său Zinedine Zidane pentru 2021. În același timp, Neymar și-a exprimat recent dorința de a evolua din nou împreună cu Messi, câștigător a 6 trofee Balonul de Aur, dar de această dată la PSG.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 10 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/12/04/2948937.jpg
„Vreau să joc din nou cu Messi! Îl las să joace pe poziția mea dacă vrea. Anul viitor trebuie să jucăm împreună cu siguranță”, a fost declarația care a bulversat piața transferurilor. Cum Barcelona este pragul unui colps finaciar, reuniunea dintre ei nu sevva produce pe Camp Nou. Așa că varianta următoare este PSG, scriu spaniolii de la AS, care știu că Realul speră să-l aducă pe Mbappe. Chiar și pentru PSG este foarte greu să respecte normele UEFA și să plătească simultan salariile lui Mbappe, Neymar și Messi.
Spaniolii știu că oficialii celor de la PSG vor să încaseze o sumă cuprinsă între 150 și 180 de milioane de euro în schimbul lui Mbappe. Florentino Perez va încerca pe cât posibil să o mai reducă, în condițiile în care contractul dintre PSG și campionul mondial Mbappe expiră în 2022. În plus,francezul a refuzat să semneze un nou contract cu campioana Franței.
https://i.eurosport.com/2019/11/26/2724652.jpg

Rivaldo e convins că PSG poate să-i țină pe toți trei

Fostul Balon de Aur, Rivaldo e convins că șeicii de la PSG vor să construiscă cel mai tare atac din lume.
"Vorbind de un club cu resurse financiare mari care nu va trebui să plătească Barcelona pentru a-l avea pe Lionel Messi, cred că există șanse realiste de vedea acest trio uimitor în sezonul viitor. Dacă Paris Saint-Germain va reuși să îi unească pe cei trei sezonul viitor, atunci francezii ar deține un trio fantastic care cu siguranță va face din PSG un concurent de top în toate competițiile la care participă, în special în Liga Campionilor, unde șansele lor ar crește substanțial" a spus ambasadorul Betfair, Rivaldo.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24