După ce în etapa precedentă PSG a învins-o fără drept de apel pe Lyon, se părea că trupa lui Pochettino și-a revenit la timp și este favorită în lupta pentru titlu din Ligue 1.
Dar parizienii au pierdut astăzi derby-ul cu Lille, iar formația lui Christophe Galtier s-a distanțat din nou la 3 puncte în fruntea clasamentului. Singurul gol al meciului de pe Parc de Princes a fost marcat de canadianul Jonathan David în minutul 20.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Formația lui Pochettino s-a zbătut în gol în repriza secundă și nu a reușit să revină în joc, iar nervii au cedat pe final. Neymar a fost faultat în minutul 90 și apoi și-a lovit adversarul, iar brazilianul a văzut al 2-lea galben, după ce fusese avertizat în minutul 48, tot pentru conduită nesportivă. La aceeși fază, Tiago Djalo a văzut și el al 2-lea avertisment și a părăsit terenul, iar jucătorii celor 2 formații au fost la un pas de încăierare.
Acesta a fost al 3-lea cartonaș roșu primit de Neymar de la începutul lui 2020, brazilianul fiind astfel cel mai eliminat jucător din campionatul Franței în această perioadă.

PSG-Lille 0-1 | Lupta pentru titlu în Ligue 1 e mai aprigă ca niciodată

Prin această victorie, Lille redevine lider în Ligue 1, având 3 puncte peste PSG. Lyon va juca deseară pe terenul lui Lens și în cazul unei victorii o va egala pe PSG, în timp ce AS Monaco a câștigat astăzi cu 4-0 cu Metz și s-a apropiat la numai un punct de echipa din capitală.
Așadar, cu 7 etape rămase de disputat din acest campionat, PSG nu mai este în postura din anii trecuți, când era deja campioană în această perioadă a anului, iar echipa lui Pochettino are nevoie de un final perfect de stagiune pentru a-și apăra titlul.
Înfrângerea cu Lille reprezintă și un minus la moralul jucătorilor lui PSG înaintea primului meci cu Bayern Munchen din sferturile Champions League.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Ligue 1
PSG, gata să renunțe la Neymar! Parizienii au stabilit suma pentru care ar accepta să-l cedeze
27/04/2022 LA 14:37
Ligue 1
Mbappe, sfătuit cu privire la viitorul său! "Aici poate ajunge cel mai bun și poate câștiga UCL"
19/04/2022 LA 07:39