Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG, echipă la care nu a avut un început prea bun. Argentinianul nu a reușit să se acomodeze foarte ușor în Franța, iar presa internațională a anunțat că fotbalistul nu este fericit.
Directorul sportiv al parizienilor l-a susținut pe Messi încă de la început, iar acum a comentat situația fostului decar al Barcelonei. Leonardo a vorbit în presa din Franța despre lucrurile de care argentinianul are nevoie pentru a impresiona în tricoul lui PSG, așa cum o făcea pe Camp Nou.
"Este un geniu. El îi face pe alții să crească. A discuta despre Messi înseamnă a discuta despre fotbal. A părut afectat de critici? Dacă un tip ca el este afectat... jos pălăria! A avut smerenia să vină aici, după tot ce a făcut, tot ceea ce reprezintă.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
IERI LA 10:25
Cred că pentru artiști precum Mbappe, Neymar sau Messi, contextul este important. Nu este vorba despre izolarea lor într-o bulă, ci au nevoie de o atmosferă aparte. Dacă nu au asta, le este mai greu", a declarat Leonardo pentru presa din Franța.
De la transferul la PSG, Messi a fost afectat și de accidentări, dar și de infectarea cu Covid-19. Argentinianul și-a revenit și speră să aibă prestații din ce în ce mai bune atât în Ligue 1, cât și în Champions League, acolo unde urmează returul cu Real Madrid.
Citește și:

"L-AU SCHIMBAT MULTE, DAR ÎL SIMT FOARTE BINE"

Cu câteva zile înainte de duelurile cu Nice și Real Madrid, Marquinhos a vorbit despre situația în care se află Lionel Messi. Căpitanul parizienilor a declarat pentru RMC Sport că fostul decar al Barcelonei se simte din ce în ce mai bine pe Parc des Princes, reușind să se acomodeze din ce în ce mai mult stilului de joc al francezilor.
"L-au schimbat multe lucruri, dar se vede că progresează încet. Îl simt foarte bine în acest moment, este fericit la antrenamente. În meciuri îl vedem din ce în ce mai largul lui, îi înțelege din ce în ce mai bine pe coechipierii din jurul lui și înțelege modul nostru de a juca, care este diferit de locul de unde vine.
Din ce în ce mai des, la fel ca în cazul lui Kylian Mbappe, încercăm să-l punem în cele mai bune situații posibile, astfel încât să poată obține tot mai multe rezultate importante", a declarat Marquinhos.
Pentru PSG urmează deplasările cu Nice, într-un meci din a 27-a etapă a Ligue 1, și Real Madrid, din optimile Champions League.
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
19/05/2022 LA 04:20
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
18/05/2022 LA 17:21