Neymar traversează, probabil, cel mai slab sezon al carierei. El a marcat doar 7 goluri în Ligue 1 și a intrat și în colimatorul fanilor, care au început să îl huiduie.
Mass-media din Franța a relatat faptul că proprietarii clubului s-au săturat de starul brazilian, atât prin ceea ce arată pe teren, cât și în afara acestuia. Oficialii se simt "înșelați" de performanțele slabe ale atacantului pe teren și de stilul său de viață.
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 4 ORE
Sentimentul este că Neymar "preferă Parisul în detrimentul PSG", iar nivelul de furie din partea acționarilor clubului atinge vârful, potrivit L'Equipe.
"Acționarii clubului francez simt că au fost înșelați pe banii lor", a precizat sursa citată.

Acționarii clubului PSG au cheltuit peste 500 de milioane de euro cu Neymar

PSG a plătit 200 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce pe fostul star al Barcelonei pe Parc des Princes, în 2017. La această sumă s-au adăugat salariile plătite în cei 5 ani, astfel că au cheltuit peste 500 de milioane de euro cu Neymar. Iar la Doha, proprietarii clubului simt că nu au reușit să vadă o rentabilitate a investiției lor în atacantul brazilian.
Cu toate acestea, oficialii încă doresc să-l păstreze la echipă. Cupa Mondială are loc în Qatar iar PSG are legături cu Qatar National Bank și Qatar Airways. Iar un Neymar legat de club ar fi o atracție principală pentru turneu.
Pe de altă parte, niciun alt club nu pare dispus să-i satisfacă pretențiile lui Neymar. L'Equipe susține că doar o gruparea precum Newcastle are resursele pentru a-l transfera, dar este "putin probabil ca orașul muncitoresc din nordul Angliei să fie locul la care visează brazilianul pentru sfârșitul carierei sale în Europa."
PSG a ratat și în acest sezon obiectivul de a câștiga Liga Campionilor, fiind eliminată încă din optimile de finală, după o dublă manșă cu Real Madrid.
La câteva zile după eșec, Neymar, alături de Lionel Messi, a fost huiduit în timpul victoriei cu 3-0 a lui PSG împotriva echipei Bordeaux. Recent, un jurnalist francez de la RMC Sport a făcut afirmații despre randamentul slab al lui Neymar. Daniel Riolo a susținut jucătorul "abia se mai antrenează... Ajunge într-o stare jalnică, aproape beat. Așa stau lucrurile."
În ultimul joc, cu Lorient, Neymar a marcat două goluri, iar după joc a replicat ironic: "Eram beat, de asta am dat acel gol."
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 16 ORE
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33