Au mai rămas doar 5 săptămâni până la momentul în care va fi acordat Balonul de Aur 2021. Procesul de votare a ajuns la final, iar 4 fotbaliști s-au distanțat în cursa pentru trofeu.
Potrivit publicației catalane Sport, Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema și Kylian Mbappe sunt principalii candidați la premiu, argentinianul fiind cel pe care mizează casele de pariuri, ca urmare a rezultatelor foarte bune înregistrate la Barcelona în returul sezonului 2020/21, dar și în tricoul naționalei Argentinei, la Copa America.
Fostul star al catalanilor este, printre altele, favoritul lui Mauricio Pochettino, care nu s-a ferit să spună că i-ar plăcea ca Messi să obțină cel de-al șaptelea Balon de Aur din carieră. Această afirmație nu a fost pe placul lui Mbappe și al lui Neymar.
Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toții laureații serii
ACUM 7 ORE

Neymar și Mbappe, supărați din cauza lui Pochettino

Recent, antrenorul celor de la PSG a dezvăluit că a existat un schimb de replici între el și cele două staruri de pe Parc des Princes, care i-au reproșat alegerea făcută, întrebându-l de ce nu i-a ales pe ei.
"Am avut o problemă când am spus că Messi ar trebui să câștige Balonul de Aur. Neymar și Mbappe m-au întrebat de ce nu ei. În orice caz, orice jucător de la Paris ar fi bine să-l câștige, dar Leo îl merită", a declarat recent Pochettino, citat de publicația catalană Sport.
Ceremonia de decernare a Balonului de Aur 2021 va avea loc pe 29 noiembrie, la Paris.

Slideshow

Cotele pentru Balonul de Aur 2021, cu o lună înainte de desemnarea celui mai bun jucător

15 imagini

LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur al carierei! Lewandowski și Jorginho au completat podiumul
ACUM 8 ORE
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 17 ORE