Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG în vară

Bianca Dumitru

Publicat 16/10/2021 la 17:32 GMT+3

Sergio Ramos a ajuns în această vară la PSG, dar încă nu a apucat să debuteze în echipa lui Mauricio Pochettino. Unii dintre jucătorii parizienilor nu-l mai vor în lot și i-au cerut lui Al-Khelaifi să scape de el.

Nasser Al-Khelaifi

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos s-a transferat în această vară la PSG, semnând un contract valabil două sezoane. Fundașul nu a reușit încă să joace niciun minut în tricoul parizienilor, fiind accidentat, iar această situație îi nemulțumește pe oficialii clubului.
Recent, doctorii din echipa medicală a lui PSG au încercat să grăbească procesul de revenire și să accelereze recuperarea. Din acest motiv, clubul a anunțat săptămâna trecută că Ramos e complet refăcut. Această veste l-a luat prin surprindere se pare pe fotbalistul care nu este convins că a venit momentul ca el să debuteze deja la PSG.
Fundașul a transmis staff-ului lui Pochettino că nu va risca nimic deocamdată și că nu va lua decizii pripite doar pentru a mulțumi conducerea, care vrea să vadă pe teren în același timp toate starurile transferate în vară. Discursul lui Ramos l-a scos din sărite pe Al-Khelaifi, care nu doar că regretă aducerea lui Ramos, dar e hotărât și să scăpe cât mai repede de el.
Newcastle - Tottenham, etapa 8

Nici jucătorii nu-l mai vor pe Ramos

Pe lângă nemulțumirile conducerii celor de la PSG, nici jucătorii din lotul lui Mauricio Pochettino nu-l mai vor la echipă pe Sergio Ramos. Potrivit publicației catalane El Nacional, 5 fotbaliști i-ar fi cerut lui Al-Khelaifi să scape de fundașul de 35 de ani.
Este vorba despre Kimpembe, Marquinhos, Kehrer, Diallo și Pembele, care și-au exprimat dezaprobarea față de transferul ibericului.
De altfel, vestiarul lui PSG a fost împărțit în urma mutărilor din această vară, iar Ramos a avut cel mai mult de suferit. Unii dintre jucători sunt de partea lui Mbappe, sprijinindu-i pe fundașii care sunt în lot de câțiva ani, iar alții sunt alături de Messi, nefiind nici ei de partea lui Ramos, cu care argentinianul a fost adversar timp de atâția ani în Spania.

"Sergio Ramos e diferit față de cum era în 2014"

Sergio Ramos nu a jucat deocamdată niciun minut pentru parizieni, fiind în continuare accidentat. Deși se pare că fostul căpitan al Realului va deveni în curând apt de joc, presa iberică scrie că PSG ar dori să-l vândă în perioada de mercato din iarnă. Ramos ar putea ajunge la Manchester United, acolo unde este așteptat cu brațele deschise de Varane și Cristiano Ronalo, foștii săi coechipieri de la Real Madrid.
Pe lângă faptul că nu a putut ajuta cu nimic echipa până acum, Ramos are și un salariu foarte mare: 10 milioane de € pe sezon, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru șefii clubului să-și dorească despărțirea de iberic.
Recent, Mauricio Pochettino a vorbit deschis despre situația lui Sergio Ramos și managerul lui PSG a admis că fundașul nu mai poate evolua la nivelul de acum câțiva ani, insinuând că timpul nu iartă pe nimeni.
"Realitatea este că Sergio Ramos este diferit față de cum era în 2014. Trebuie să înțeleagă și el asta. Nici Messi și Neymar nu mai sunt la fel, e normal. Acești fotbaliști sunt mari campioni, dar trebuie să se obișnuiască cu realitatea. Cu toții avem în vedere că au fost cei mai buni, dar trebuie să fie la nivelul lor cel mai bun din acest moment. Ei se raportează mereu la ce au făcut, e nevoie să vadă ce pot face cel mai bine acum", a spus antrenorul.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo