PSG se pregătește în aceste zile de meciul cu St. Etienne, echipă care ocupă penultima poziție a clasamentului din Ligue 1 după primele 14 etape ale sezonului.
Înaintea partidei, jurnaliștii din Franța au vorbit despre situația din vestiarul parizienilor. Cei de la site-ul football.fr au scris că relația dintre Neymar și Lionel Messi nu mai este aceeași, cei doi nemaifiind atât de apropiați nici pe teren, nici în afara acestuia.
"Pe teren, Neymar și Messi se caută mult, poate prea mult, dar asta nu dă rezultate. Cei doi au marcat din assist-urile lui Mbappe, dar brazilianul nu a beneficiat de vreo pasă decisivă din partea argentinianului și nici viceversa. Este simbolic pentru ce se întâmplă în grupul de la PSG", au notat francezii.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Informațiile au fost întărite de jurnalistul spaniol Xavi Torres, care a adăugat că cele două vedete de pe Parc des Princes nu mai sunt prieteni nici în afara terenului.
"Din informațiile pe care le am, relația între Neymar și Messi nu mai este la fel ca înainte. Ei nu mai sunt atât de prieteni. Alchimia dintre cei doi s-a deteriorat", a explicat ziaristul.

Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United

Astăzi, directorul sportiv al celor de la PSG a vorbit despre informațiile care au apărut în ultimele zile în presă privind posibilitatea ca Mauricio Pochettino să plece la United. Leonardo a mărturisit că antrenorul nu le-ar fi cerut niciodată parizienilor să fie lăsat să plece și a spus că nu a avut loc nicio discuție cu Zidane pentru aducerea acestuia pe Parc des Princes.
"Nu vrem ca Pochettino să plece. Nu a cerut niciodată să plece și niciun club nu ne-a contactat în legătură cu el. Nu am avut nicio întâlnire cu Zidane.
Avem mult respect pentru Zinedine Zidane, pentru ceea ce a făcut ca jucător și antrenor, dar pot afirma foarte clar că nu a existat niciun contact sau întâlnire cu el. Este ridicol să ne imaginăm că o întâlnire cu Zidane ar fi putut avea loc într-un hotel mare, la Paris, în fața tuturor", a spus Leonardo, potrivit AFP.
Partida dintre St. Etienne și PSG este programată duminică, de la ora 14:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14