Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunț îngrijorător de la Paris! Două staruri de la PSG nu se mai înțeleg, iar acest lucru afectează tot grupul

Bianca Dumitru

Publicat 27/11/2021 la 17:15 GMT+2

Înaintea partidei dintre PSG și St. Etienne din a 15-a etapă a Ligue 1, jurnaliștii din Franța au vorbit despre ce se mai întâmplă în vestiarul parizienilor. Potrivit presei internaționale, relația dintre Neymar și Lionel Messi s-a degradat, iar cei doi nu mai sunt prieteni.

Neymar, Kylian Mbappé und Lionel Messi (v.l.n.r.)

Credit imagine: Getty Images

PSG se pregătește în aceste zile de meciul cu St. Etienne, echipă care ocupă penultima poziție a clasamentului din Ligue 1 după primele 14 etape ale sezonului.
Înaintea partidei, jurnaliștii din Franța au vorbit despre situația din vestiarul parizienilor. Cei de la site-ul football.fr au scris că relația dintre Neymar și Lionel Messi nu mai este aceeași, cei doi nemaifiind atât de apropiați nici pe teren, nici în afara acestuia.
"Pe teren, Neymar și Messi se caută mult, poate prea mult, dar asta nu dă rezultate. Cei doi au marcat din assist-urile lui Mbappe, dar brazilianul nu a beneficiat de vreo pasă decisivă din partea argentinianului și nici viceversa. Este simbolic pentru ce se întâmplă în grupul de la PSG", au notat francezii.
Informațiile au fost întărite de jurnalistul spaniol Xavi Torres, care a adăugat că cele două vedete de pe Parc des Princes nu mai sunt prieteni nici în afara terenului.
"Din informațiile pe care le am, relația între Neymar și Messi nu mai este la fel ca înainte. Ei nu mai sunt atât de prieteni. Alchimia dintre cei doi s-a deteriorat", a explicat ziaristul.

Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United

Astăzi, directorul sportiv al celor de la PSG a vorbit despre informațiile care au apărut în ultimele zile în presă privind posibilitatea ca Mauricio Pochettino să plece la United. Leonardo a mărturisit că antrenorul nu le-ar fi cerut niciodată parizienilor să fie lăsat să plece și a spus că nu a avut loc nicio discuție cu Zidane pentru aducerea acestuia pe Parc des Princes.
"Nu vrem ca Pochettino să plece. Nu a cerut niciodată să plece și niciun club nu ne-a contactat în legătură cu el. Nu am avut nicio întâlnire cu Zidane.
Avem mult respect pentru Zinedine Zidane, pentru ceea ce a făcut ca jucător și antrenor, dar pot afirma foarte clar că nu a existat niciun contact sau întâlnire cu el. Este ridicol să ne imaginăm că o întâlnire cu Zidane ar fi putut avea loc într-un hotel mare, la Paris, în fața tuturor", a spus Leonardo, potrivit AFP.
Partida dintre St. Etienne și PSG este programată duminică, de la ora 14:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo