Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AS Monaco-PSG 3-0 | Parizienii, înfrângere fără drept de apel pe terenul lui Monaco

Alex Masgras

Actualizat 20/03/2022 la 15:53 GMT+2

Monaco a câștigat partida de pe teren propriu cu PSG. Echipa lui Mauricio Pochettino a avut o prestație dezamăgitoare în partida de astăzi, pierdută cu scorul de 0-3.

Kylian Mbappé lors de Monaco - PSG en Ligue 1

Credit imagine: Getty Images

Monaco a câștigat partida din etapa cu numărul 29 de pe teren propriu cu Paris Saint-Germain, scor 2-0. Fără Messi, care a ratat meciul de la Monaco din cauza unor simptome de gripă, PSG s-a văzut condusă încă din minutul 25. Youssouf Fofana a centrat și mingea a ajuns la Ben Yedder, care a trimis balonul în poartă cu execuție de mare atacant. Cea mai mare ocazie a parizienilor a venit în minutul 43, când șutul lui Hakimi a fost parat de Alexander Nunel, portarul lui Monaco.
Nervii și neputința jucătorilor lui Mauricio Pochettino au început să își spună cuvântul în repriza a doua, când Mbappe și Neymar au fost avertizați de Benoit Bastien în minutele 52 și 53. În minutul 68, Monaco a majorat diferența prin Kevin Volland, care a marcat cu un șut din interiorul careului din pasa lui Ruben Aguilar.
Citește și:

PSG a pierdut fără drept de apel pe terenul lui Monaco

PSG a încercat revenirea în partidă, iar în minutul 79, Mauro Icardi a avut o nouă ocazie, dar Alexander Nubel a avut o nouă intervenție bună.
În minutul 81, Marco Verratti a pierdut balonul la mijlocul terenului, iar pe contraatac, Kimpembe l-a faultat pe Volland în interiorul careului. Arbitrul a dictat penalty, iar Ben Yedder a reușit dubla, după ce l-a învins pe Donnarumma de la punctul cu VAR.
PSG rămâne în continuare lider în Ligue 1, dar prestația de astăzi de pe terenul lui Monaco a lăsat de dorit. După 29 de etape, PSG se află pe primul loc, cu 65 de puncte, în timp ce Monaco a urcat două locuri, până pe 7, ajungând la 44 de puncte.
18, 19, 20 martie - Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo