De MARIAN URSESCU
Aurelien Tchouaméni este unul dintre marile nume care se vehiculează pe piața transferurilor în aceste zile. Jucătorul lui Monaco a devenit o piesă importantă pentru echipa Franței, dovadă fiind statutul de titular în meciul împotriva Danemarcei, de vinerea trecută. În zona mixtă, la declarații, mijlocașul a recunoscut pentru Telefoot că nu a luat încă o decizie în ceea ce privește viitorul său.
"Viitorul meu? Nu mă îngrijorează, pentru că este o poziție în care mi-am dorit dintotdeauna să fiu. Când mă urmăresc cele mai bune cluburi, înseamnă că fac lucrurile bine", a declarat jucătorul.
Ligue 1
Messi, apărat de un coechipier de la PSG: "Dacă nu înscrie 50 de goluri, lumea vorbește"
26/06/2022 LA 11:35

Dorința jucătorului este să ajungă pe Bernabeu

Se zvonește faptul că Real Madrid este încă în pole-position pentru a-l semna, deși PSG nu se lasă și nu-și permite să-l piardă.
În ciuda declarațiilor lui Tchouaméni la Telefoot, surse din mass-media franceză spun că mijlocașul lui Monaco și-a informat deja colegii de dorință de a juca la Real Madrid, așa că în principiu nu va da curs ofertei venite de la PSG, desi campioana Franței i-a dat asigurări că va fi unul dintre oamenii de bază.
Totul se va decide în această vară, transferul lui Tchouaméni va fi anunțat în câteva zile!
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Ligue 1
Ander Herrera știe de ce Mbappe a ales să rămână la PSG! Paralela făcută cu Ansu Fati la Barcelona
26/06/2022 LA 06:27