Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Avertismentul lui Henry pentru Pochettino după transferul lui Messi la Paris! "E cel mai important lucru"

Bianca Dumitru

Publicat 17/08/2021 la 10:34 GMT+3

Thierry Henry a vorbit despre transferul lui Lionel Messi la PSG. Francezul i-a transmis un avertisment lui Mauricio Pochettino, sfătuindu-l să fie atent la echilibrul colectiv al echipei.

Messi, Neymar, Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a semnat în această vară cu PSG, transferul său fiind intens dezbătut în toată presa internațională. Printre cei care au comentat mutarea argentinianului în Franța se numără și Thierry Henry, care a simțit nevoia să-i transmită un mesaj antrenorului lui PSG după sosirea lui Messi pe Parc des Princes.
Fostul fotbalist l-a sfătuit pe Mauricio Pochettino să fie atent la echilibrul colectiv al echipei, care ar putea fi afectat de potențialul ofensiv al lotului din care fac parte acum Messi, Neymar, Di Maria, Mbappe și Icardi.
"Echilibrul este cel mai important lucru. Vorbim întotdeauna despre mari jucători, despre atac, dar trebuie să existe un echilibru. Se vorbește mult despre echipa pentru care am jucat cu Messi și Eto'o, dar oamenii uită să-și amintească de faptul că nu marcăm multe goluri. În general, echipele care nu înscriu multe goluri nu sunt departe de titlu, nici măcar de Liga Campionilor.
Când au jucători cu calități supranaturale, pare că devine totul puțin mai ușor, dar când văd cum evoluează Parisul în acest moment... Parcă înscriu prea multe goluri pentru ca eu să pot avea încredere pe mai departe. Este adevărat că au evoluat fără câțiva dintre jucători, dar echilibrul este cel mai important lucru", a spus Henry, citat de publicația catalană Sport.

Messi, așteptat să debuteze la finalul lunii august

Lionel Messi a declarat încă de la sosirea la Paris că este nerăbdător să reia antrenamentele și să-și petreacă timpul cu coechipierii săi, precizând că staff-ul tehnic va lua decizia privind debutul său, în funcție de forma fizică pe care o va arăta.
Potrivit jurnaliștilor Sky Sports, argentinianul este așteptat să intre pentru prima dată pe teren după transferul în Franța pe 29 august, în deplasarea de la Reims. Fotbalistul se antrenează în această perioadă alături de colegii săi, însă Mauricio Pochettino a spus că Messi mai are un pic de lucru pentru a reveni în cea mai bună formă în urma vacanței pe care și-a luat-o după Copa America.
Fostul decar al Barcelonei a ratat primele două etape din noul sezon al Ligue 1 și, cel mai probabil, va lipsi și de la meciul cu Brest, programat vineri, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo