Eduardo Camavinga a ajuns la începutul acestei săptămâni la Real Madrid. Francezul de 18 ani a fost transferat de madrileni în schimbul a 31 de milioane de euro + bonusuri, urmând a ajunge sub comanda lui Carlo Ancelotti în prima sa aventură în afara Franței.
Fotbalistul, care a mai fost dorit în ultimul an de PSG și Manchester United, le-a făcut un cadou special celor de la Rennes, în academia cărora a crescut, înainte de a pleca la Madrid. Potrivit jurnalistului Benjamin Quarez de la publicația Le Parisien, Camavinga va oferi fiecărui angajat al clubului câte un tricou personalizat cu Real Madrid. În total, mijlocașul va dărui 166 de tricouri.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32

La 18 ani are un stadion care îi poartă numele

Mijlocașul lui Rennes, cotat de site-ul transfermarkt.com la 55 de milioane de euro, a fost prezent în această vară la o ceremonie pentru a sărbători deschiderea unui stadion ce îi poartă numele, situat în La Chapelle-Janson, lângă locul în care a crescut, la Fougères.
Camavinga, care a jucat 42 de meciuri în toate competițiile în sezonul trecut, a început fotbalul în această zonă înainte de a se alătura lui Rennes, la vârsta de 12 ani.
Pe noul stadion va juca CF2L, o academie care reunește unii dintre cei mai talentați jucători din zonele apropiate pentru a se antrena și a juca. Potrivit GFFN, unul dintre primii antrenori ai lui Camavinga, Nicolas Martinais, lucrează și el la academie.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46