Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac când văd că e la Madrid"

Bianca Dumitru

Publicat 19/05/2022 la 07:20 GMT+3

Au mai rămas doar câteva zile până când Mbappe va face publică decizia pe care a luat-o cu privire la viitorul său. Marco Verratti, coechipierul său de la PSG, a vorbit despre cât de afectată va fi campioana Franței în cazul în care atacantul decide să plece de pe Parc des Princes.

Marco Verratti relevé par Kylian Mbappé après l'élimination face au Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Kylian Mbappe ar putea fi protagonistul unui transfer important în această vară, când îi expiră contractul cu PSG, fiind liber să semneze cu orice club își dorește.
Chiar dacă parizienii au făcut tot posibilul pentru a-l convinge să rămână, sunt tot mai multe indicii care arată că atacantul este mai degrabă orientat spre mutarea la Madrid.
Marco Verratti a comentat posibilitatea ca Mbappe să plece de pe Parc des Princes și modul în care PSG ar avea de suferit. Fotbalistul a mărturisit că i-ar plăcea ca francezul să continue alături de el, punctând că are emoții de fiecare dată când vede vreo știre care îl duce pe Kylian mai aproape de Real Madrid.
"Oricare ar fi decizia lui, va avea un impact asupra echipei. Mbappe este unul dintre cei mai importanți jucători ai planetei în acest moment. Cu toții ne dorim să rămână aici. În fotbal, când ai ceva în minte, când trebuie să iei o decizie, nu vorbești prea mult despre asta.
Este decizia lui. O aștept și eu la fel ca toată lumea. Când mă odihnesc și văd o notificare că Mbappe a mers la Madrid, mă iau durerile de stomac", a declarat Marco Verratti, citat de Marca.
Italianul a spus și că nu a putut să îi dea niciun sfat lui Mbappe pentru că ar fi fost subiectiv: "El știe ce cred eu. Nu aș fi un bun sfătuitor pentru că nu aș fi obiectiv. Nu m-aș gândi la binele lui, ci la binele tuturor de la PSG."
Citește și:

PSG i-a promis un salariu record lui Mbappe

Kylian Mbappe își va face publică decizia cu privire la viitorul său în următoarele zile, așa cum el însuși a anunțat în presa franceză duminică seară, după ce a participat la gala Uniunii Fotbaliștilor Profesioniști din Franța, unde i s-a acordat trofeul pentru Jucătorul sezonului în Ligue 1.
Potrivit presei din Anglia, șefii lui PSG au făcut o încercare de ultimă oră pentru a-l convinge pe atacant să-și prelungească înțelegerea. Parizienii i-au făcut o nouă ofertă, care l-ar putea transforma în cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume.
Astfel, oficialii campioanei din Ligue 1 ar fi dispuși să-i ofere un salariu de circa 4,7 milioane de euro pe lună, de două ori mai mare decât cel pe care l-a încasat până acum.
Prelungirea contractuală ar include și un bonus de până la 120 de milioane de euro, pe care Mbappe l-ar încasa după semnare, dar alte bonusuri pentru numărul de goluri, poziția în ierarhia pentru Balonul de Aur sau câștigarea trofeului Champions League.
Conform jurnaliștilor Sky Sports, parizienii sunt conștienți că Mbappe ar fi dispus să accepte o ofertă mai mică din punct de vedere financiar pentru a juca la Real Madrid, de-a lungul timpului surse din jurul fotbalistului dând de înțeles că banii nu sunt un factor atât de important pentru el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo